La Llista de la Compra: Els supermercats de Roses unifiquen preus, gairebé tots a 3,60 euros el litre d’oli

Llista de la Compra a Roses

Important pujada del preu, entre 50 cèntims i 1 euro deu, del kg del tomàquet madur

Si els rosincs i rosinques volen comprar un litre d’oli als supermercats de Roses (sempre parlant de la marca blanca) tant és on vagin perquè s’ho trobaran al mateix preu: 3,60 euros. El Bon Preu, Dia, Charter, Carrefour, Condis, Caprabo i Mercadona han unificat el cost a la venda al públic d’aquest producte de primera necessitat pel que fa a la varietat d’intens (1º) i la de suau (0,4º).

Només hi ha dos supermercats excepcions, el Spar que el té a 3,85 i el Lidl a un cèntim més barat, a 3,59 euros. Bé, s’hauria de dir dues excepcions i mitja perquè resulta que el Charter te la varietat d’intents a 3,75, mentre que la suau si que està a 3,60 euros.

A banda de la unificació del preu de l’oli de marca blanca en les varietats intents i suau, cal destacar la pujada del cost del kg del tomàquet madur, ja que ha vist un increment entre els 50 cèntims d’euro i l’euro i deu cèntims, segons el supermercat. És a dir, allà on valia 1’19 ara costa 1,69 euros. I en el centre comercial que costava 1,49 ara està a 2,59 euros.

La Llista de la Compra està elaborada amb els preus de tots els hipermercats que hi ha actualment a Roses.

S’ha seguit el criteri d’escollir els productes de ‘marca blanca’. Productes que no desmereixen en qualitat als que coneixem de sobres al veure’ls publicitats a la televisió.

Els preus s’actualitzen l’últim divendres de cada mes, dia amunt, dia avall (excepte aquest que s’ha fet l’últim dia de mes)

Les caselles que estan marcades de color verd detalla el preu més econòmic, i les de color groc el més car.

Aquesta llista s’ha elaborat amb els preus exposats el dimecres a la tarda del 30 de setembre de 2015

Llista de la Compra a Roses

Cliqueu a la imatge per fer-la més gran

* Pot de vidre de entre 400 i 500 grams
** Tomàquet de branca

xxx: Vol dir que d’aquest producte no hi ha marca blanca a l’hipermercat corresponent, o bé que, simplement, no està a l’expositor.

Les llaunes de cervesa són totes de marca desconeguda, o bé de la marca de l’hipermercat. En alguns centres comercials hi han de diferents marques i s’ha escollit la més econòmica.
*** Pollastre fresc (no envasat)