La Llista de la Compra: Oferta de 5 kg de patates a un 1,99 € en un supermercat de Roses

La Llista de la Compra a Roses

El preu del litre d’oli s’ha enfilat fins als 4,49 euros en un altre supermercat

De la Llista de la Compra del mes d’octubre volem destacar l’oferta que hem vist en un supermercat de Roses pel que fa a les patates blanques. Ja és sabut que les patates és un tubèrcul amb un preu, si fa o no fa, bastant assequible per a qualsevol butxaca.

Doncs bé, fent la Llista de la Compra ahir divendres, 30 d’octubre, vam trobar la bossa de 5 kg de patates blanques a només 1,99 euros en un dels 9 hipermercats de Roses (vegeu taula de preus). Oferta que va la pena aprofitar-la.

Pel que fa un producte de primera necessitat en la nostra cuina, l’oli, cal destacar que un altre centre comercial el litre d’oli, sempre parlant de la marca blanca del centre, el preu del litre estava a 4,49 euros en la seva varietat d’intents (1º) i a 4,39 en la suau (0,4º), remarcant que en aquest mateix supermercat venien l’oli de la marca La Masia a 3,89 euros si es tenia la targeta de fidelització del centre.

Però ep!, vam trobar aquest mateix oli de La Masia en altres supermercats a 3,29, 3,49… Vaja, varietat per poder escollir a l’hora de fer la Llista de la Compra.

La Llista de la Compra està elaborada amb els preus de tots els hipermercats que hi ha actualment a Roses.

S’ha seguit el criteri d’escollir els productes de ‘marca blanca’. Productes que no desmereixen en qualitat als que coneixem de sobres al veure’ls publicitats a la televisió.

Els preus s’actualitzen l’últim divendres de cada mes, dia amunt, dia avall.

Les caselles que estan marcades de color verd detalla el preu més econòmic, i les de color groc el més car.

Aquesta llista s’ha elaborat amb els preus exposats el divendres al matí del 31 d’octubre de 2015

La Llista de la Compra a RosesCliqueu a la imatge per fer-la més gran

* Pot de vidre de entre 400 i 500 grams
** Tomàquet de branca

xxx: Vol dir que d’aquest producte no hi ha marca blanca a l’hipermercat corresponent, o bé que, simplement, no està a l’expositor.

Les llaunes de cervesa són totes de marca desconeguda, o bé de la marca de l’hipermercat. En alguns centres comercials hi han de diferents marques i s’ha escollit la més econòmica.