La Llista de la Compra a Roses: A l’estiu els productes de primera necessitat baixen de preu

La Llista de la Compra de Roses

En el Lidl el preu del litre d’oli baixa dels dos euros i al Bon Preu té una bona oferta pel que fa a les patates

A l’estiu els preus del menjar no pugen ni es congelen. Millor: baixen. Així tenim que el preu del litre d’oli, tant en la varietat de suau (0,4º) com la d’intens (1º), i sempre parlant de la marca blanca de cada hipermercat, ha baixat entre els 40 i 55 cèntims d’euro, com és el cas del LIDL que de 2,49 ha passat a 2,09 euros en l’oli de sabor intens , i de 2,39 a 1,99 en el suau.
Cal destacar que en el CARREFOUR el preu del litre d’oli està a 2,55 €, però té una marca ‘La Dehesa de la Jara’, que està a 2 euros justos.

D’altra banda cal destacar que pel que fa a les bosses de patates blanques de 3 quilos, el BON PREU té l’oferta temptadora de 1,49 euros la bossa.

El DIA obre altre supermercat a Roses

Roses té un altre supermercat de la franquícia DIA, ja que aquest mes de juny ha inaugurat un nou centre comercial al casc urbà de la Vila, concretament es troba situat al nº 8 de l’Avda Jaume I, a tocar la plaça Frederic Rahola

La Llista de la Compra està elaborada amb els preus de tots els hipermercats que hi ha actualment a Roses.

S’ha seguit el criteri d’escollir els productes de ‘marca blanca’. Productes que no desmereixen en qualitat als que coneixem de sobres al veure’ls publicitats a la televisió.

Els preus s’actualitzen cada mes, dia amunt, dia avall.

Les caselles que estan marcades de color verd detalla el preu més econòmic, i les de color groc el més car.

Aquesta llista s’ha elaborat amb els preus exposats divendres al matí del dia 27 de juny de 2014

La Llista de la Compra de Roses

Cliqueu a la imatge per fer-la més gran

* Pot de vidre de entre 400 i 500 grams
** Tomàquet de branca
xxx: Vol dir que d’aquest producte no hi ha marca blanca a l’hipermercat corresponent, o bé que, simplement, no està a l’expositor.

Les llaunes de cervesa són totes de marca desconeguda, o bé de la marca de l’hipermercat. En alguns centres comercials hi havien de diferents marques i s’ha escollit la més econòmica.