La Llista de la Compra: Tots els hipermercats de Roses es posen d’acord i pugen el kg de pollastre

La Llista de la Compra de Roses

Unanimitat. Els 9 hipermercats de Roses han decidit pujar el quilogram de pollastre. En tots passa dels 2 euros de preu

Els darrer tres mesos, almenys 6 hipermercats de Roses tenien el quilogram de pollastre per sota dels 2 euros de preu. Durant el març, d’abril i maig els centres comercials de DIA, ALDI, CARREFOUR, LIDL, CAPRABO i MERCADONA, tenien el kg. de pollastre a un preu per sota dels 2 euros, a 1,99 exactament. El DIA però, a un cèntim més barat, a 1,98.

Però ara, al mes de juny tots han pujat el valor del kg. de l’au que més es menja a les llars catalanes. I l’han pujat entre 10 i 16 cèntims (vegeu taula de preus i compareu, si voleu, amb els mesos anteriors clicant aquí o al banner de La Llista de la Compra situat a la dreta).

L’oli, com ja vam comentar va patir una pujada significativa al mes d’abril. En tots els hipermercats voreja el 3 euros, en concret està a 2,99.

Tot i això, al LIDL el podem trobar a 2,85 euros. I al MERCADONA, també, ja que a banda de la seva ‘marca blanca’, en ven un altre a 2,85 euros, però que, curiosament no es troba als prestatges de l’oli. El trobareu on estan ubicats els ous.

La Llista de la Compra està elaborada amb els preus de tots els hipermercats que hi ha actualment a Roses.

S’ha seguit el criteri d’escollir els productes de ‘marca blanca’. Productes que no desmereixen en qualitat als que coneixem de sobres al veure’ls publicitats a la televisió.

Els preus s’actualitzen cada mes, dia amunt, dia avall.

Aquesta llista s’ha elaborat amb els preus exposats divendres al matí, dia 28 de juny de 2013

La Llista de la Compra de Roses
Cliqueu a la imatge per ampliar-la

Les caselles que estan marcades de color verd detalla el preu més econòmic, i les de color groc el més car.
El tomàquet de Bon Preu és de la varietat de Ramell, per això la diferència de preu respecte altres hipermercats.
* Pot de vidre de entre 400 i 500 grams
xxx: Vol dir que d’aquest producte no hi ha marca blanca a l’hipermercat corresponent, o bé que, simplement, no està a l’expositor.
Les llaunes de cervesa són totes de marca desconeguda, o bé de la marca de l’hipermercat. En alguns centres comercials hi havien de diferents marques i s’ha escollit la més econòmica.