La música a Roses serveix per investigar la curació del càncer

Concert benèfic de Nadal de la Fundació Roses contra el Càncer

Aquest diumenge The Gospel Viu Choir oferirà el concert benèfic de Nadal de la Fundació Roses contra el Càncer

Concert benèfic de Nadal de la Fundació Roses contra el CàncerUn dels objectius de la Fundació Roses contra el Càncer és col•laborar, promoure i incentivar la investigació del càncer. Per aquest motiu, dóna suport a la recerca per tal de contribuir a trobar una curació definitiva de la malaltia, així com per millorar el tractament i qualitat de vida del pacient durant el període de convalescència.

Des de l’any 2003 col•labora amb l’Institut Català d’Oncologia de Girona en projectes d’investigació i recerca. Aquell any, la Fundació Roses contra el Càncer va fer una primera donació de 50.000€.

Uns diners que es van recaptar a la Vila de Roses l’any 2000 per ajudar el jove Mario Torres Garcia, afectat per una greu malaltia.

Aquests fons van ser utilitzats acuradament per la família d’en Mario per fer front a diferents despeses ocasionades per la malaltia. Quan el jove Mario Torres va morir, la família Torres juntament amb la Fundació Roses Contra el Càncer van decidir donar els diners íntegrament a la investigació, i amb els quals també es va facilitar la creació del primer laboratori de recerca oncològica de les comarques gironines.

La Fundació Roses Contra el Càncer des de llavors celebra un concert benèfic anual, en el Teatre Municipal de Roses, per tal de recaptar fons que es destinen a la investigació del càncer a través de l’ Institut Català d’Oncologia de Girona.

Part de la recaptació dels concerts del 2014 i de l’any passat 2015 va servir per subvencionar la Beca bianual d’investigació de 20.000€ que es destina al Projecte ‘Fenotip de les mutacions NRAS en el càncer colorrectal: caracterització clínico-molecular i cerca de noves teràpies’:

“Non Stop Gospel”

I enguany el concert benèfic de Nadal de la Fundació l’oferirà el cor The Gospel Viu Choir amb una proposta més arriscada, trepidant i innovadora: “Non Stop Gospel”, dirigida per Moisès Sala.

Amb aquest espectacle de Gospel urbà, la formació obre una nova etapa, caracteritzada pel ritme més intens i el funk més electritzant i potent.”Non Stop Gospel” és un cúmul d’emocions a flor de pell, una seqüència musical en què l’espectador forma part del propi espectacle amb una dinàmica intensament participativa i contemporània, perquè és Gospel del segle XXI.

Melodies agosarades, harmonies contundents, noves tendències estètiques i ritmes colpidors fan que l’espectacle arribi de forma natural a tots els públics. Un Gospel divers i atractiu.

El concert s’iniciarà a les 6 de la tarda al Teatre Municipal de Roses, sent el donatiu per a la Fundació de 20 euros.