La Piscina de Roses posa l’APP EntRena’t a l’abast de tothom

APP EntRena't de la Piscina de Roses

La Piscina Municipal de Roses vol facilitar la pràctica esportiva des de casa facilitant a tothom que la sol·liciti, a partir d’avui mateix, l’APP EntREna’t

Davant de la situació d’excepcionalitat i la necessitat i importància de realitzar regularment una activitat física saludable, també i especialment durant el confinament,  la Piscina Municipal de Roses vol facilitar la pràctica esportiva des de casa. I davant la situació de confinament actual, la Piscina obre ara l’aplicació EntRena’t a tothom.

D’aquesta manera, tota aquella persona interessada tindrà a la seva disposició tant les classes virtuals (més de 350 sessions de diferents modalitats) com les rutines d’entrenament per fer casa, sense material i dividides en tres dificultats (baixa, mitja o alta). Cada rutina està formada per 8 sessions (4 sessions per setmana) i tenen una durada de 35 a 45 minuts cadascuna. 

Qui vulgui gaudir d’aquest servei de forma totalment gratuïta mentre duri la situació de confinament, només cal que enviï un correu a activitats@piscinaroses.cat amb les dades següents:

  • Nom i cognoms
  • Correu electrònic 
  • Mòbil 
  • Data de naixement
  • Població de residència  

A partir d’aquí, caldrà que es descarregui l’APP EntRena’t Roses i rebrà les claus d’accés via mail. A la xarxes socials de la Piscina de Roses es poden consultar també vídeos demostratius, mentre que el número de WhatsApp 605 58 83 58 (de 9.30 a 13h i de 15 a 19h) aten qualsevol consulta sobre l’APP o assessorament esportiu.