La prestigiosa marca de samarretes, Gas Monkey, en exclusiva a Roses

Àrea de Promoció Econòmica de Roses

La COVID-19 ha suposat una aturada de l'activitat econòmica del comerç i la restauració de Roses

Gas Monkey Roses és l’únic distribuïdor oficial de la marca a tota Europa

Gas Monkey Roses
La botiga Gas Monkey Roses es troba ubicada al carrer Traginers, 4

Aquest 2019 fa 5 anys que la marca Gas Monkey és a Roses. L’única botiga oficial de a tot Girona d’aquesta marca que va néixer en un garatge mecànic, a Dallas, Texas.

De fet, Gas Monkey és un taller amb el mateix nom, on el seu propietari, Richard Rawlings, es dedicava a la compra de vehicles per a després restaurar-los, vendre’ls i treure uns guanys.
Arran que l’activitat de Gas Monkey arribés a tot el món gràcies a la TV, a Espanya per exemple, el canal Discovery Max emet capítols de com restauren els cotxes, Rawlings es va llençar al món del marxandatge creant samarretes, i altres productes, amb la marca Gas Monkey.

I Toni Sáez és un rosinc que es va enamorar ja fa uns anys d’aquesta marca, i veient que a cap lloc hi havia cap lloc on comercialitzessin i distribueixin els productes de Gas Monkey, va decidir l’any 2014 obrir un botiga oficial de la marca, la qual es va ubicar al carrer Sant Sebastià, 49, tot i que després, per motius de localització estratègica comercial, es va traslladar a la seva ubicació actual, al carrer Traginers, nº4, a prop del passeig marítim.

Gas Monkey Roses
A Gas Monkey Roses trobareu tot tipus de marxandatge oficial de la marca

I Gas Monkey Roses és actualment l’única botiga a tota Europa, que distribueix oficialment productes de la marca americana, ja que tot i que hi ha moltes botiges oficials, en Toni Sáez és l’únic distribuïdor oficial de Gas Monkey disposant de la gama més amplia de samarretes a nivell europeu.

A més, en la botiga de Gas Monkey Roses, a banda de samarretes exclusives de mànega curta o de manga llarga, podem trobar dessuadores d’abric, d’altres d’entretemps i d’estiu, així com tot tipus de marxandatge de la marca, com gorres, tasses, vinils o cotxes a escala de col·lecció.

Gas Monkey Roses
Gas Monkey Roses disposa la gama més amplia de samarretes a nivell europeu

I per no oblidar l’origen de la marca, Gas Monkey Roses també ofereix la possibilitat de restaurar i modificar cotxes en un taller especialitzat del que disposa. Només cal comunicar-ho a en Toni per fer realitat qualsevol tipus de restauració o modificació del vostre cotxe.