Inici Actualitat La rosinca Uma Méndez seleccionada per disputar el Campionat d’Europa de Gimnàstica...

La rosinca Uma Méndez seleccionada per disputar el Campionat d’Europa de Gimnàstica Rítmica

La rosinca Uma Méndez disputarà el campionat del món de gimnàstica rítmica / Arxiu

Uma Méndez ha estat seleccionada amb l’equip nacional per anar a competir a Bakú, capital d’Azerbaidjan

Uma Méndez durant una competició de gimnàstica rítmica

La gimnasta rosinca Uma Méndez, integrant del conjunt de la Selecció Nacional Júnior, viatja avui rumb a la ciutat de Bakú (Azerbaidjan) per disputar el Campionat d’Europa de Gimnàstica Rítmica que se celebrarà del 16 al 19 de maig.

El conjunt espanyol júnior, compost per la mateixa Uma Méndez, Valeria Márquez, Patricia Pérez, Ana Arnau, Inés Bergua i Sara Tatay, ja va estar present la setmana passada amb una exhibició a la World Challenge Cup de Gimnàstica Rítmica que va tenir lloc a Guadalajara, a mena de preparació del certamen europeu.

El conjunt espanyol Junior, recordem, va aconseguir al passat mes de desembre a la medalla d’or a la competició internacional en el Heliopolis GR Internacional d’Egipte i dues medalles de plata en el torneig internacional Aphrodite Cup de Grècia, que va tenir lloc al passat mes de març.

Uma Méndez va ser seleccionada per Anna Baranova per al conjunt nacional júnior de GR al setembre 2017 i, des de llavors, entrena al Centre d’Alt Rendiment de Madrid, sota les ordres d’Ana María Pelaz.

Exit mobile version