La SALUT, en majúscules, arriba a Roses amb el centre ZEN’IT SALUT

Centre Zeni't Salut a Roses
strong>El centre Zen’it Salut, ubicat a la Avda. Salatar, 18-20, de Santa Margarida

Segons la OMS la salut és “Un estat de complert benestar- físic, mental i social, i no solament l’absència d’afeccions o malalties”.

I com es pot arribar a un estat complet de benestar-físic, mental i social quan tenim algun tipus de lesió múscul-esquelètica?

Doncs visitant ZEN’IT SALUT, un centre de fisioteràpia, teràpia aquàtica i medicinal, ubicat a l’Avda. Salatar, nº18-20, de Santa Margarida.

Un centre que gràcies a la innovadora instal·lació a Roses d’una piscina fisioterapèutica quelcom que pateixi qualsevol patologia pot iniciar la rehabilitació per tractar la seva lesió traumatològica, reumàtica, degenerativa, dolorosa o d’altre àmbit, amb un grau alt d’eficiència.

Zen'it Salut
La cinta de còrrer sota l’aigua

Una piscina amb l’aigua a 33 graus de temperatura, dotada d’una cinta per córrer, ideal para aquelles persones amb sobre pes i que necessiten de la manca de gravetat que dóna l’aigua per poder fer exercici terapèutic

Una piscina que té integrada, a terra un sistema de contracorrent, sistema que permet realitzar jets de treball aquàtic, i nedar entre d’altres activitats i tractament terapèutics sense moure’s de lloc.

Una piscina que té una germana petita, a 16º C, i que per la seva diferencia tèrmica permet augmentar la vascularització, reduir edemes i inflamació, reduir el dolor i millorar els resultats de tot el treball aquàtic.

Zen'it Salut
Vista general de les dues piscines de diferent temperatura

Una piscina dotada de grua de sostre per a accés a persones amb minusvalidesa

ZEN’IT SALUT és un centre integrat per persones professionals de la fisioteràpia i la medicina, i a on s’ofereix tot tipus de tractament dirigit a clubs o entitats esportives que necessitin un control mèdic abans, durant i final de cada temporada.

Sabeu què és i per a què es fa servir la magnetoteràpia? Doncs ZEN’IT SALUT també ofereix aquest tractament. Esteu atents, què anirem informant.

La SALUT amb majúscules a Roses es diu ZEN’IT SALUT