La Sidreria Txot’s de Roses i Empuriabrava presenta les seves noves cartes per degustar al restaurant i per emportar

Txot's Sidreria

La Sidreria Txot’s de Roses i Empuriabrava continuen oferint el servei Take Away (per recollir al restaurant), a més de poder gaudir els seus plats tant a l’interior de l’establiment com a la seva terrassa

La Sidreria Txot’s de Roses oferix el servei #txotsacasa! des que es va autoritzar l’obertura dels establiments de restauració per servir menjar per emportar.
Un servei de menjar per emportar que molts rosincs i rosinques han gaudit durant tot aquest temps de confinament, i que la Sidreria Txot’s complementa amb nous plats per escollir els quals ja es poden degustar a l’interior del mateix restaurant, com a la seva terrassa.

A sota en teniu les noves cartes que ha preparat la Sidreria Txot’s de Roses i Empuriabrava per poder fer la vostra comanda, de les quals, a diferència de les anteriors, destaquen les noves Txot’s Burgers i la seva Veggie Burger, especial per a Vegans. Una carta amb l’IVA inclòs i amb un 10% de descompte a l’hora de recollir la vostra comanda.

Recomanacions de seguretat

El personal del Txot’s de Roses i Empuriabrava segueix totes les recomanacions i protocols d’higiene de la COVID-19. La prioritat dels treballadors del Txot’s és la seguretat de tothom.

Per això, és molt important mantenir la distància de seguretat a l’hora d’anar a recollir les comandes.

En el cas que fem el pagament amb targeta, per tal d’introduir el codi de seguretat, cal utilitzar guants.

Com fer les comandes

Les comandes es poden fer:
👉per telèfon al 608 990 315 de 9 a 22 hores
👉per Whatsapp 24 hores / 7 dies a la setmana

Recordem que la Sidreria Txot’s de Roses està ubicada a la Plaça Catalunya núm. 20.

💡Qualsevol dubte sobre aquest servei el podeu fer al telèfon 608 990 315

txots_sidreria
Txot's Sidreria Txot's Sidreria Txot's Sidreria