‘La Teoria del Todo’ és la proposta de la 2ª sessió de Cine Ciutadella per aquest proper dijous

Vila de Roses

‘La Teoria del Todo’ és una història d’amor i superació del científic Stephen Hawking, que volia entendre els engranatges de l’univers

Vila de Roses‘La Teoría del Todo’ narra la relació entre el cèlebre astrofísic Stephen Hawking i la seva primera dona, Jane, des que tots dos es van conèixer sent estudiants a la Universitat de Cambridge a principis dels 60. Van ser 25 anys de relació especialment marcats per la lluita contra la contra la malaltia degenerativa que va postrar al famós científic en una cadira de rodes.

Tot comença en una festa a la qual Stephen Hawking, estudiant de cosmologia, va assistir amb el seu amic Brian. Allí coneix a Jane Wilde, una estudiant de Poesia Medieval Espanyola, on comencen a parlar i s’enamoren.
Però, per desgràcia Stephen creua els peus caient al sòl, donant-se un greu cop en el cap. Quan li fan una anàlisi, li detecten que té l’ELA, una malaltia cerebral i muscular que li impedeix controlar el moviment dels seus músculs, i li comuniquen que la seva esperança de vida és de 2 anys.

Tot això, Jane li diu que li estima i que vol passar tot el temps que li queda de vida junts. Es casen i tenen 2 fills. Jane decideix contractar a un pianista perquè li faci classes de piano una vegada a la setmana al seu fill Robert, coneixent així a Jonathan, el director del cor de l’Església. La felicitat i els estudis de la família Hawking segueixen endavant, però l’arribada de Jonathan posarà a prova al matrimoni, ja que Jonathan i Jane semblen tenir una mica més que amistat…

I fins aquí, perquè no es qüestió que expliquem fins al final, oi?

La teoria del tot va ser nominada a 15 premis Óscar, guanyant en la categoria de millor actor.

Apta per a tots els públics.

Cinema + Picnic

Els assistents poden portar menjar i beguda des de casa, per fer-se el seu pícnic a mida, i llogar gandules al recinte o bé portar cadires plegables o mantes, per fer més còmoda la vetllada.

Informació bàsica

Obertura: 21.30 h
Inici de la projecció: 22.00 h

Entrades

Adults: 5 €

Menors de 12 anys: 3 €

Lloguer gandula: 2 €
Estores gratuïtes amb l’entrada