La Xarxa de Convivència de Roses crea un Club de Lectura Juvenil

“Lector X”. Amb aquest nom l’associació cultural Xarxa de Convivència de Roses ha creat un nou Club de Lectura Juvenil

cartell_club_lecturaLa creació d’aquest punt de trobada al voltant d’un llibre s’emmarca dins d’un Programa de Promoció de la Lectura propi, que des de la mateixa entitat “s’ha dissenyat amb iniciatives i propostes innovadores per acostar el valor de llegir als més joves i aprofitar aquesta eina per promoure les riqueses culturals que ens envolten”, segons afirma en comunicat el president de Xarxa de Convivència, Mohamed El Amrani.

La primera de les activitats és la formació d’un Club de lectura, que amb el nom de “Lector X”, està obert a tots els joves amb edats compreses entre 14 i 19 anys per compartir mensualment una trobada literària. El projecte pretén que els mateixos joves s’encarreguin de fer-se seu el Club, de forma que ells mateixos decideixen què, com, quan i on llegir. Tot i així, l’entitat ho coordinarà tot des del departament de Psicologia, on una professional acompanyarà els joves lectors durant aquest procés.

Xarxa de Convivència fa una crida convidant a tots aquells joves que vulguin formar part d’aquesta iniciativa,. Per fer-ho només cal enviar un missatge a info@xarxadeconvivencia.com, o bé mitjançant el seu Facebook, o sinó, també per telèfon trucant al 972 15 08 88.