L’AE Roses es proclama campió del seu grup de 2ª Catalana

L'equip de l'A.E. Roses celebrant haver quedat primers de la lliga regular del Subgrup 1A de 2ª Catalana

La jornada passada l’AE Roses va aconseguir classificar-se per jugar el play off d’ascens i ahir diumenge va conquerir el títol de campió del Subgrup 1A de 2ª Catalana

Entre els objectius de l’AE Roses per aquesta temporada de futbol no estava pujar de categoria, “però els resultats ens han emportar on som, classificats per al play off d’ascens i campions del Subgrup 1A de segona catalana”, va assenyalar el president de l’Agrupació Esportiva Roses, Sergi López.

La jornada passada, la penúltima de la lliga regular van classificar-se en guanyar a la UE Porqueres per 0 a 1, en un camp en el que no havia guanyat cap equip en tota la temporada, i ahir diumenge amb la victòria per 2 a 1 davant  La Jonquera, tot i que un empat els hi bastava, es va proclamar campions del seu grup.

El play off d’ascens esdevindrà una lligueta que disputaran els tres primers equips del Subgrup 1A, l’ AE Roses, la UE Torroella i el CF Begur; i els tres primers del Subgrup 1B, la UE Tossa, el CF Tordera i el CD Blanes, on els tres primers classificats seran els que pugin definitivament a 1ª Catalana.

Una lligueta en la que president de l’AE Roses considera que tenen moltes possibilitats en quedar entre els tres primers, ja que “els punts de la lliga regular es comptabilitzant i nosaltres tenim 44 punts, 3 més que el Torroella, 6 més que el Tordera i 7 més que el Begur  i el Blanes. La UE Tossa és l’únic equip que ens supera per un punt”, va explicar Sergi López.

Si finalment es conquereix l’ascens, “evidentment que lluitaríem per mantenir la categoria, perquè avui dia la 1ª Catalana és el nostre sostre”, va confessar López.