Inici Comarca L’Alt Empordà dóna suport a la Consulta sobre el futur polític de...

L’Alt Empordà dóna suport a la Consulta sobre el futur polític de Catalunya el 9-N

Per una amplia majoria va donar suport el ple del Consell Comarcal a la celebració de la Consulta

El Consell Comarcal va aprovar per amplia majoria una moció a favor del dret a decidir

Per una amplia majoria va donar suport el ple del Consell Comarcal a la celebració de la Consulta

El ple del Consell Comarcal de l’Alt Empordà, que estava convocat amb caràcter ordinari per aquest dimarts a la tarda, va incloure en el seu ordre del dia una moció per donar suport explícit a la consulta sobre el futur polític de Catalunya del proper 9 de novembre. La moció va ser aprovada per 25 vots a favor, quatre abstencions i dos vots en contra.

La moció inclou el compromís del Consell per fer possible la consulta, facilitant tots els recursos i les eines al seu abast i fent una crida a la participació. També expressarà el suport al president i al Govern de la Generalitat, al Parlament de Catalunya i als partits polítics que donen suport a la convocatòria avalada per la Llei de consultes populars no referendàries i participació ciutadana que aprovarà aquesta tarda el Parlament de Catalunya.

L’acord, un cop adoptat, es farà arribar a les institucions catalanes, al Govern espanyol, al secretari general de les Nacions Unides, al president del Parlament Europeu, al president del Consell de la Unió Europea i al president de la Comissió Europea.

Exit mobile version