L’autèntic torró de Denominació d’Origen Xixona a l’abast dels rosincs

La Gelateria-Orxateria El Far de Roses posa a l’abast dels vilatans de Roses l’autèntic les diferents varietats torrons elaborats a Xixona, el bressol del torró

Gelateria-Orxateria El Far de Roses
Torrons, polvorons, panetones i catànies de Denominació d’Origen Xixona és el que ofereix la Gelateria-Orxateria El Far de Roses

Torrons de Denominació d’Origen Xixona és el que poden adquirir els vilatans de Roses els propers dies, divendres 21 i dissabte 22 de desembre, a la tarda.

Productes autèntics per a les Festes de Nadal que ofereix la Gelateria-Orxateria El Far, la qual durant l’estiu ofereix els millor gelats i orxates, i ara que arriben aquestes nadalenques posa a disposició dels seus client els seus torrons, els quals tots elaborats a mà i de manera artesanal amb ametlles de Denominació d’Origen Marcona i miel ecològica, però sobretot, destacant que no porten cap conservant, colorant, farina ni greixos d’animal.

I tot això es porta a terme en un petit obrador de la població de Xixona del que es fa una producció limitada de qualitat suprema, i que la Gelateria-Orxateria El Far, de Roses posa a l’abast ara dels vilatans rosincs.

Una producció limitada en la que podem trobar, com no, el tradicional i típic torró de Xixona en diferents formats, varietats i grandària fet exclusivament d’ametlla i mel; el torró d’Alacant, un torró que en elaborat a l’obrador de Xixona de la Gelateria Orxateria El Far fa que no sigui dur, sinó cruixent, com en realitat ha de ser aquesta varietat del torró.

I els amants del productes elaborats amb cacau hi trobaran el torró de xocolata negre, elaborat amb la varierat Valrhona (90% de cacau), amb ametlles o avellanes. També hi trobem el torró Guirlatxe, elaborat amb ametlla garapinyada i mel ecològica i sèsam; sense oblidar-nos dels els torrons de massapà de coco i de coco amb xocolata.

I per als més delicatessen la Gelateria Orxateria El Far ofereix el torró a la pedra presentant en una caixa de fusta, el qual està mòlt amb una pedra i només porta com a ingredients canyella, llimona i ametlla.

El torró de gema cremada és una de les especialitats, un torró que a diferència dels que trobem al mercat està cremat de manera manual i un per un.

Cal destacar que tots aquests torrons es venen a pes, que van des dels 180 fins al 600 grams.

Però com el Nadal no només es composa de torrons la Gelateria-Orxateria el Far també ofereix Panetones, elaborat amb la massa mare, sense llevat químic, que li dona una textura esponjosa, de tres varietats: amb xocolata i praliné d’avellana, amb xocolata i taronja confitada i el típic de fruites confitades. S’ofereixen de mig i un quilo.

També trobem la Catània, un exquisidesa composada d’una ametlla recoberta de praliné blanc d’avellana i cacau per sobre.

I no es podem oblidar els polvorons d’ametlla o avellana mòlta, els quals s’elaboren amb l’oli que solta el propi producte sec i no pas amb greix animal. És a dir, que el poden degustar també les persones veganes.

Lots de Nadal

Gelateria-Orxateria El Far de Roses
A la Gelateria-Orxateria El Far de Roses podrem demanar els nostres lots de Nadal fets a mida

La Gelateria-Orxateria El Far de Roses també ofereix lots de Nadal, sí, i fets a mida, però aquest són dolços, dolços, ja que estan composats, com no, de tots els productes nadalencs que elabora al seu petit obrador de Xixona. Productes dolços, suprems i exquisids.


Demanda de comandes

Cal destacar que la Gelateria-Orxateria El Far de Roses també accepta comandes online, només teniu que adreçar la vostra petició al mail orxateriagelateriaelfar@gmail.com.

Gelateria-Orxateria El Far de Roses

La Gelateria-Orxateria El Far, establerta a Roses des de fa 4 anys, és una empresa familiar d’origen alacantí que va néixer l’any 1840, i en la que els seus membres elaboren artesanalment el seus productes, ja siguin torrons, gelats i orxates.
Productes que no porten cap tipus de colorants ni conservants, i elaborats amb productes de proximitat, km 0 i tots amb l’etiqueta DO (Denominació d’Origen).

La producció, en ser totalment artesanal esdevé petita i de gran qualitat en utilitzar només productes biològics. La Gelateria-Orxateria El Far demostra amb la seva filosofia d’empresa que menjar torrons, gelats o beure orxata no està renyit amb portar una alimentació sana.