Mes de paraules

L’Empordà prepara una Jornada per impulsar la venda dels productes del territori

Networking Empordà
Estand dels Consells Comarcals de l'Alt i Baix Empordà en una Fira l'any passat / Arxiu

Programen la jornada tècnica ‘Networking Empordà’ a la Bisbal per promoure la venda de proximitat

Networking Empordà
Estand dels Consells Comarcals de l’Alt i Baix Empordà en una Fira l’any passat / Arxiu

El departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Medi Natural (DAAM) de la Generalitat, amb la col·laboració dels consells comarcals de l’Alt i el Baix Empordà, així com dels ajuntaments de Figueres i la Bisbal, organitzen la jornada tècnica ‘Networking Empordà’ per al proper 29 d’abril, de 9 a 14 hores. Es tracta d’una trobada entre productors, comercialitzadors i empreses d’allotjament i activitats turístiques de les dues comarques.

Aquest sessió es farà a la Bisbal d’Empordà (sala de plens el Consell Comarcal del Baix Empordà, c/ Tarongers, 12) i té per objectiu reunir a diversos productors, restaurants i empreses d’allotjament i activitats turístiques de l’Empordà perquè puguin crear sinergies o relacions comercials. Per tal de fer-ho possible hi haurà un espai per intercanviar experiències i documentació entre tots els assistents.

PROGRAMA DE LA JORNADA:

9:00 hores: Recepció de participants.

9:15 hores: Benvinguda i inauguració – Vicenç Estanyol Bardera, director dels Serveis Territorials del DAAM a Girona.

9.25 hores: Iniciatives dels comercialitzadors i productors – Esther Pisa, responsable de Seguiment i Prospecció de la Qualitat Alimentària del DAAM.

9.30 hores: Difusió de la nova Associació de Venda de Proximitat – Josep Capdevila, president de l’Associació.

9.35 hores: Difusió de la Marca de Garantia Productes de l’Empordà – Montse Nualart, tècnica AODL Competitivitat turística del Consell Comarcal del Baix Empordà.

9.40 hores: Networking – xarxa de contactes i entrevistes entre productors, comercialitzadors i restaurants – Presentació: Teresa Colell, directora de l’Escola Agrària de l’Empordà, DAAM; Francesc Galí, tècnic AODL Agroalimentària i restauració del Consell Comarcal del Baix Empordà.

12 hores: Pausa.

12.30 hores: Networking – xarxa de contactes i entrevistes ràpides entre productors i empreses d’allotjament  activitats turístiques.

14 hores: Cloenda de la jornada. La jornada és gratuïta però cal inscriure’s prèviament a través del Consell Comarcal del Baix Empordà: 972 642 310 (Francesc / Montse), a/e fgali@baixemporda.cat (Francesc Galí); o bé mitjançant el formulari en línia que es pot consultar a la pàgina web del Consell. Les places són limitades.