L’equip Sots-25 del Club Bàsquet Roses es proclama campió de Girona

Club Bàsquet Roses
L'equip Sots-25 del Club Bàsquet Roses que disputarà la Final Four pel títol de campió de Catalunya

L’equip del Club Bàsquet Roses va conquerir el campionat provincial en guanyar a l’Athletic Silenc a domicili en la penúltima jornada de lliga

Els nois de l’equip Sots-25 Nivelll A del Club Bàsquet Roses, dirigits per en Cinto Berta, van viatjar aquest passat diumenge fins a Sils per disputar la penúltima jornada de lliga contra l’Athletic Silenc.

Partit en que tots dos equips es jugaven el liderat de la general, amb el premi pels rosincs, per la diferència de punts, que si s’alçaven amb la victòria es proclamarien campions de Girona.
I els nois del Club Bàsquet Roses no van fallar i van guanyar a domicili a l’Athletic Silenc per un resultat de 52 a 67, que els hi va fer conquerir el títol provincial de Girona Sots-25 Nivell A una jornada abans d’acabar-se el campionat, ja que tot i una possible derrota a l’últim partit de lliga, que els enfrontarà al CB Sant Gregori aquest proper dissabte al Pavelló Municipal d’Esports de Roses, cap equip està en disposició d’arravatar-li als joves rosincs el títol de campions de Girona.

Aquest campionat provincial “els hi dona dret a disputar el campionat de Catalunya contra els millors equips de Barcelona i Tarragona, ja que Lleida no té cap equip dins aquesta categoria”, ha afirmat el Vocal del Club Bàsquet Roses, Simón Rodríguez, assenyalant que “segurament, tot i que encara no s’ha fet públic, el títol de campió de Catalunya es disputarà fora de la província de Girona”.

Tornar a fer història

Cal destacar que aquest equip Sots-25 del Club Bàsquet Roses pot tornar a fer història, ja que està integrat pels mateixos jugadors que l’any passat es van proclamar campions de Catalunya a la categoria Sots-21.