L’equip Tela Marinera Team de Roses fa un bon paper al Ralli Platja d’Aro Històric

Copa Gironina de Rallis d’Asfalt
L'equip del Tela Marinera Team a Platja d'Aro amb la seva Renault Exprés

Els rosincs Rafa Ortiz i Eric Michelet, components del Tela Marinera Team, van deixar petjada a la Copa Gironina de Rallis d’Asfalt en participar amb una furgoneta Renault Exprés

Potser no tenen el millor vehicle per participar en un ralli d’asfalt, ja que ho fan amb una furgoneta Renault Exprés, però la il·lusió, ganes de competir i tant les bones mans al voltant, del pilot Rafa Ortiz, com les correctes indicacions del copilot, Eric Michelet, fan de del Tela Marinera un equip competitiu.
No per guanyar, perquè la major experiència dels rivals, el superior equipament, tant en cotxe com en equips de mesurament, imprescindibles en rallis de regularitat, els impedeix aspirar a la victòria. Però segur que deixen petjada. Com ho van ver al Ralli Platja d’Aro Històric, la tercera prova de la Copa Gironina de Rallis d’Asfalt.

Un total de 69 vehicles es van presentar dissabte passat a la sortida del ralli, ubicada al centre de la població, “i només arribar ja ens van conèixer de quan vam participar a la segona prova a Viladrau, la gent ens assenyalava i deia: han arribat els de la furgo”, ha afirmat en Rafa Ortiz.
Uns comentaris de sorpresa i curiositat motivats pel cotxe que piloten que, segurament, al final del ralli van esdevenir de sorpresa, ja que “dels 69 participants ens vam classificar en 17ª posició de la general i en la nostra categoria la H (vehicles fabricats entre el  1980 i el 1990) vam fer vuitens de 32 participants”, ha afirmat el pilot del Tela Marinera Team.

Un resultat que per l’equip de rallis de Roses va ser “genial, perquè competeix gent molt preparada, fins i tot hi ha campions d’Europa en rallis de regularitat, i va ser un resultat súper bo per nosaltres perquè vam aconseguir superar la classificació de la primera prova en la que vam participar a Viladrau. Si allà vam finalitzar en la 26ª posició, en Platja d’Aro hem escalat nou posicions”, ha assenyalat Ortiz.