L’Hotel 1935 de Roses celebra el seu primer any en funcionament amb un concert

Grup Terraza

Un moment del concert de Costa 59 a l'Hotel 1935 de Santa Margarida, a Roses

Costa59, grup composat pels músics de la banda d’Adrià Puntí, va presentar, en petit format el seu primer treball “Un mar de confeti”

Grup Terraza
Un moment del concert de Costa 59 a l’Hotel 1935 de Santa Margarida, a Roses

El concepte que té la societat dels hotels és d’un allotjament on poder dormir i menjar mentre estem en un destí fora de casa nostra, ja sigui per un viatge de plaer o negoci. Menjar i dormir. Punt. Però des de fa uns anys les instal·lacions turístiques d’allotjament organitzen activitats destinades a millorar l’estada dels seus clients per tal de fidelitzar-los. Així, s’organitzen esdeveniments lúdics i culturals, entre els quals destaca els concerts en petit format.

I l’Hotel 1935, inaugurat l’any passat a Santa Margarida pel Grup Terraza és va obrir, la tarda de diumenge passat, a la ciutadania per oferir un concert a càrrec de Costa 59. Un concert “íntim, una mica més reduït del que estem acostumat a fer amb la banda que tenim. Un concert acústic amb un contrabaix i percussió, un concert instrumental amb pinzellades de jazz i flamenc”, va explicar el cantant del grup,  Lluís Costa, que va estar acompanyat per Pere Martínez al contrabaix i Enric Canadà a la percussió.
Els tres músics de Costa 59, membres de la banda del músic Adrià Puntí, van presentar als assistents el seu primer disc, “Un mar de confetti”, un treball “molt mediterrani”, a més de fer un tribut a un dels grans músics del segle XX, David Bowie.

Un espectacle musical que es va celebrar amb motiu “del primer any d’obertura de l’hotel 1935, igual que el que vam organitzar l’any passat per a la seva inauguració, i amb la voluntat d’oferir un concert any rere any”, va manifestar el gerent del Grup Terraza, Miquel Gotanegra.