L’Hotel Risech esdevé el punt de trobada de les entitats i associacions de Roses

Hotel Risech de Roses
L'Hotel Risech de Roses

La qualitat gastronòmica de la seva cuina acompanyada d’unes instal·lacions acollidores fan de l’Hotel Risech el punt de reunió i trobada ideal per a les entitats i associacions de Roses

L’Hotel Risech està situat al ben mig de Roses. Com aquell qui diu a la vora de qualsevol punt del casc urbà de la Vila. De tal manera que en 5 minuts caminant o bé amb el nostre vehicle ens hi podem plantar a la porta, amb l’avantatge que si ho fem en cotxe trobem pàrquing just al davant.

Això és el primer punt, gens desdenyable, per a que una entitat, associació, grup, club o Fundació decideixi celebrar una reunió-trobada enriquida amb un àpat a l’Hotel Risech.
I diem que és el primer punt perquè les següents variables, que trobem a l’interior, esdevenen un lloc ideal per celebrar reunions d’empresa, convencions i fins i tot, presentacions de candidats a l’alcaldia de Roses amb la presència, evidentment, d’un polític de nivell nacional.

I aquestes següents variables que esmentem les trobem, primer, en les seves instal·lacions, amb un menjador el suficientment ampli per encabir a centenars de persones. I per últim ens deixem el punt, potser, més important, perquè qualsevol reunió, convenció, presentació quedaria deslluïda si no va acompanyada d’un bon àpat.

Hotel Risech de Roses
El menjador de l’Hotel Risech és molt espaiòs, ideal per celebrar reunions, convencions i presentacions

I l’Hotel Risech de Roses, si per alguna cosa es caracteritza és per la qualitat gastronòmica de la seva cuina, fet que queda palès durant els serveis de menjador de cada dia, on molts dels comensals no estan allotjats expressament a l’hotel.
Però, sense dubte, la qualitat gastronòmica en un ambient acollidor queda fefaentment demostrat quan entitats socials de Roses com ara, FADIR, Tramuntanets, Associació Catalana de Moebius; entitats filantròpicas com ara el Rotary Club Roses Empuriabrava: grupspolítics de tots els colors i, fins i tot, l’administració pública decideixen anar a l’Hotel Risech quan han de celebrar quelcom tipus d’esdeveniment al voltant d’una taula.
És a dir, des de l’entitat més humil a la més il·lustre, totes, consideren que la trobada serà un èxit, perquè si es fa al voltant d’una bona gastronomia, l’èxit està assegurat.

I recalquem des de l’entitat més humil a la més il·lustre perquè la qualitat-preu que ofereix l’Hotel Risech es podria definir en tan sols un paraula: Excel·lent.

No exagerem, perquè la clau del perquè les entitats i associacions de la Vila escollen l’Hotel Risech està aquí: en la excel·lent relació qualitat-preu.
Sinó, només cal preguntar a qualsevol soci del Rotary Club Roses-Empuriabrava, que no tan sols celebren a l’Hotel Risech qualsevol dels seus actes de solidaritat i donacions, sinó que la seu d’aquesta entitat és l’Hotel Risech.