L’institut Cap Norfeu organitza una Fira de l’Intercanvi en favor de La Marató de TV3

fira_intercanviDes de el passat dimecres, 12 de desembre la Sala de Professors de l’institut Cap Norfeu de Roses recull tota mena d’objectes tant dels alumnes com del personal docent i administratiu del centre que volen participar a la Fira de l’Intercanvi que se celebrarà el proper dia 21.

A cada alumne, en dipositar un objecte li serà entregat un tiquet que li donarà dret a adquirir-ne un altre. Cal destacar que els objectes que es deixen en dipòsit han d’estar  en bones condicions. Els llibres, els cd’s, les peces de roba, les joguines, o qualsevol altre material que es vulgui deixar per intercanviar per un altre s’han de poder usar o utilitzar pel seu futur propietari sense cap problema. Pel que respecte a jocs d’ordinador  i altres programes digitals han de ser els originals.

L’objectiu és generar un stock de material, contra més gran millor, per ser exposat a la Fira i així els alumnes, amb el seu tiquet o tiquets correponents, poden adquirir l’objecte que més els interessi.

El dia de la Fira, el proper divendres 21 de desembre, a partir de 2/4 de 12, els objectes que quedin a les parades podran ser adquirits per tothom qui ho desitgi al preu simbòlic d’1 euro. Aquests diners es donaran a La Marató de TV3 d’enguany.

En un món com en el que vivim actualment, on els mots més empleats són prima de risc, retallades o desnonaments, és a dir, tots relacionats amb els diners i el capitalisme, una proposta com la de l’institut Cap Norfeu, encaminada a l’estalvi i el reciclatge, sempre és de tenir en compte.