L’Institut Illa de Rodes de Roses endega un nou cicle de xerrades

Institut Illa de Rodes de Roses

Cicle de dues xerrades dirigides a les famílies de l’alumnat del centre educatiu

Institut Illa de Rodes de RosesL’Institut Illa de Rodes, en la seva línia estratègica d’acompanyar les famílies en la seva tasca educadora, ha programat per segon any consecutiu un cicle de xerrades formatives, obertes a totes les famílies interessades. Tant aquelles en les que els seus fills estudien secundària com aquelles que s’hi incorporaran el curs vinent.

Es tracta de dues conferències, la primera a càrrec de Juan Mª del Pozo, doctor en Filosofia i síndic de la UdG, que hi serà a l’Illa de Rodes per a fer-ne una descoberta que enforteixi el “valor dels valors” familiars en l’adolescència.

Així, demà dimecres, a les 7 de la tarda, Del Pozo impartirà una conferència que tractarà de com les famílies incorporen a l’educació dels joves tots els valors, aspiracions, expectatives, visions del món i creences que els són pròpies de la seva història i de la seva cultura.
Què són els valors?, Com es construeixen?, com es practiquen?, què cal fer per fixar-los?, o què passa, quan es perden o s’obliden?, són algunes de les preguntes que respondrà Juan Mª del Pozo en la seva xerrada.

I ja el 30 de març, també a les 7 de la tarda, la Infermera especialista en salut mental i terapeuta familiar, Tali Company parlarà de l’adolescència com una etapa de múltiples canvis y experiències, i en la que la família ha de saber detectar possibles conductes de risc en els adolescents.

El calendari del cicle i el programa és el següent:

Dijmecres 9 de març, a les 7 de la tarda

  • La família, escola de valors per als adolescents, a càrrec Juan Mª del Pozo, exconseller d’Ensenyament, professor i síndic de la UdG.

Dimecres 30 de març, a les 7 de la tarda

  • Família i conducta addictiva en l’adolescència, a càrrec de Tali Company, Infermera especialista en salut mental i terapeuta familiar