La Llista de la Compra: Hi ha una oferta en un supermercat de Roses que ofereix el litre d’oli 60 cèntims més barat

El litre d’oli de marca blanca està en la majoria dels supermercats de Roses a 3,59 euros, però un d’ells ofereix dues ampolles per 6 euros

Els supermercat, tots, ja siguin a Roses o en d’altres poblacions sempre tenen una oferta d’un producte qualsevol. Avui pot ser el kg de patates, i demà el litre de llet, per posar un exemple. Només cal donar-se una passejada per tots els centres comercials d’alimentació d’una població per assabentar-se.
Però clar, avui dia, la societat actual, una de les coses que té més manca és temps. Temps per anar, per exemple, a fer un volt pels nou hipermercats de Roses per trobar l’oferta.

Per aquest motiu existeix La Llista de la Compra, un servei que cada mes ofereix viladeroses.cat per saber on comprar el producte que necessitem a més bon preu. I aquest mes de febrer hem trobat que en un centre comercial d’alimentació hem trobat una oferta de litre d’oli (vegeu taula), tant en la seva varietat d’intens (1º), com de suau (0,4º).

Si en la majoria de supermercats el litre d’oli (sempre parlant de la marca blanca de cada centre) està 3,60 euros, en aquest del qual ens referim el podem trobar 0.60 cèntims més barat, ja que dóna la possibilitat de comprar dues ampolles de litres per 6 euros.

La Llista de la Compra està elaborada amb els preus de tots els hipermercats que hi ha actualment a Roses.

S’ha seguit el criteri d’escollir els productes de ‘marca blanca’. Productes que no desmereixen en qualitat als que coneixem de sobres al veure’ls publicitats a la televisió.

Els preus s’actualitzen l’últim divendres de cada mes, dia amunt, dia avall.

Les caselles que estan marcades de color verd detalla el preu més econòmic, i les de color groc el més car.

Aquesta llista s’ha elaborat amb els preus exposats el divendres al matí del 26 de febrer de 2016

La Llista de la Compra a Roses

Cliqueu a la imatge per fer-la més gran

* Pot de vidre de entre 400 i 500 grams
**
Tomàquet de branca
xxx: Vol dir que d’aquest producte no hi ha marca blanca a l’hipermercat corresponent, o bé que, simplement, no està a l’expositor.

Les llaunes de cervesa són totes de marca desconeguda, o bé de la marca de l’hipermercat. En alguns centres comercials hi han de diferents marques i s’ha escollit la més econòmica.