Llista de la Compra: S’apropa el Nadal i el preu del kg pollastre comença a enlairar-se

La lLlista de la Compra

El quilo de pollastre a tots els hipermercats de Roses ja està per sobre dels 2,30 euros

No sabem si el fet que s’apropa l’època nadalenca és mera coincidència per a que s’hagi pujat el preu del quilogram de pollastre, o bé té una incidència total en l’alçada del seu cost.
Però el fet és que així ha estat a tots els hipermercats de Roses, en que el kg de pollastre ja s’ha situat per sobre dels 2,30 euros.
Al mes passat, a la Llista de la Compra d’octubre, ja significàvem que el kg de pollastre s’havia pujat entre 10 i 15 cèntims respeste al setembre. Doncs ara, al novembre l’alçada del cost d’aquesta au, de la qual la seva carn és una de les que més es consumeixen a les llars catalanes, s’ha vist augmentat entre 10 i 34 cèntims. Si al mes d’octubre hi havia quatre hipermercats que sobrepassaven els 2,30 euros per kg de pollastre, aquest mes de novembre ja són tots els que estan per sobre (vegeu taula).

La Llista de la Compra

La Llista de la Compra està elaborada amb els preus de tots els hipermercats que hi ha actualment a Roses.

S’ha seguit el criteri d’escollir els productes de ‘marca blanca’. Productes que no desmereixen en qualitat als que coneixem de sobres al veure’ls publicitats a la televisió.

Els preus s’actualitzen cada mes, dia amunt, dia avall.

Aquesta llista s’ha elaborat amb els preus exposats divendres al matí, dia 29 de novembre de 2013

La lLlista de la Compra

Cliqueu a la imatge per ampliar-la

Les caselles que estan marcades de color verd detalla el preu més econòmic, i les de color groc el més car.

* Pot de vidre de entre 400 i 500 grams
xxx: Vol dir que d’aquest producte no hi ha marca blanca a l’hipermercat corresponent, o bé que, simplement, no està a l’expositor.
Les llaunes de cervesa són totes de marca desconeguda, o bé de la marca de l’hipermercat. En alguns centres comercials hi havien de diferents marques i s’ha escollit la més econòmica.