Localitzen el cos d’una dona surant a l’aigua de Cala Montjoi

Dona morta a Cala Montjoi

Policia Local de Roses, Mossos d'Esquadra i el Bombers amb el cos de la víctima a Cala Montjoi

La dona, de 73 anys i nacionalitat suïssa es podria haver precipitat al mar des del camí de ronda

Dona morta a Cala Montjoi
Policia Local de Roses, Mossos d’Esquadra i el Bombers amb el cos de la víctima a Cala Montjoi

Al voltant de les 5 de la tarda la Policia Local de Roses va rebre l’avís que una dona, de 73 anys i de nacionalitat suïssa no havia a l’hotel Monterrey, on estava allotjada amb un grup de turistes després de fer una excursió pel Parc Natural del Cap de Creus. La Policia Municipal ho va notificar a Mossos i Bombers i es va muntar un dispositu de recerca.
Deus patrulles dels cossos policials van iniciar la recerca de la víctima pels llocs on suposadament havia transcorregut l’excursió del grup de turistes suïssos. Així van anar a Cala Jòncols, Cala Pelosa i Cala Montjoi per si alguna persona l’havia vist, mentre que els bombers van destinar un helicòpter per localitzar-la.
I va ser al voltant de les 7 de la tarda quan es va localitzar el cos de la dona surant a les aigües de Cala Montjoi. L’equip de submarinistes de la Ciutat de Vacances de Cala Montjoi i els bombers van ser els encarregat de treure a la dona de l’aigua.

La principal hipòtesi del tràgic succés és que la dona  rellisques precipitant-se al mar des del camí de ronda que va des de Cala Pelosa a Cala Montjoi.