L’Olivar dóna l’ombra ideal per assaborir les millors tapes de Roses

Tapes fredes, calentes i per xuclar-se els dits ofereix L’Olivar de Roses

L'OlivarNo cal anar fora de Roses per fer unes bones tapes. Al cantó dels Cinemes de Roses hi podem trobar una oferta de tresors culinaris transformats en tapes per picar tota mena, pernil ibèric, patates braves, pebrots del piquillo, morritos, pinxitos, cargols, callós, croquetes i… de peix fresc.

Sí, peix fresc de la badia de Roses tots els divendres, ja que el ‘capatàs’ de L’Olivar, en Joaquín, se’n va al port de Roses a comprar per elaborar després tapes de calamars a la romana, a l’andalusa, muscles al vapor, sípia, raves, pop a la gallega, boquerons fregits o en vinagre, sardines a la planxa, així com d’altres delicadeses del mar que hagin capturar els pescadors de Roses.

Són tapes per a sibarites de l’aperitiu, tresors culinaris elaborats amb cura, amb carinyo per la Virtudes i la Belén i servides amablement per en Javi, en David i el mateix Joaquín.

Graellada de carn

L'OlivarUna altra oferta gastronòmica que podem degustar a l’ombra de L’Olivar són les graellades de carn fetes amb pedra vulcanitzada, la qual li dóna la carn un textura molt melosa amb tot el seu suc.
Una graella ideal per elaborar el prestigiós ‘chuletón’ de Girona, un entrecot de vedella, botifarra ibèrica, costelles, el típic xurrasco argentí, pollastre, xoriç ibèric, la típica ‘morcilla’ andalusa, o sinó també una graellada de verdures.

Menú del dia

L'OlivarPerò no només de tapes o de graellades de carn s’alimenta l’home, per això L’Olivar també ofereix els seus menús del dia, els seus entrepans, les seves amanides… Tot catalanament, andalusament, deliciós.

L’Olivar el trobarem al nº 247-253 de la Gran Via Pau Casals, al costat dels Cinemes de Roses i a la vora del Mercat de la roba dels diumenges.