Los Nenucos sempre jugant pel bosc al Carnaval de Roses

Els guerres fulla a la seva carrossa de la colla Los Nenucos

La colla Los Nenucos s’endindaran un altre any en un bosc per gaudir del Carnaval de Roses

Carnaval de Roses
Els guerres fulla a la seva carrossa de la colla Los Nenucos

Del conte típic de la Blancaneus a la pel·lícula Epic. Tant és el fomat, si paper o cel·luloide. Tant és. La colla Los Nenucos tornan enguany al Carnaval de Roses a endinsar-se en un bosc, perquè resulta que “Epic és un guerrer fulla que amb d’altres i la seva reina lluiten per salvar el bosc del maldat”, una disfressa que van escollir perquè “fa res que es va estrenar, ens va agradar i finalment es va decidir per votació, ha explicat un dels cap d’aquesta colla, Jordi Pavón. Així, els homes aniran de “guerrers fulla i les dones i la mainada de reines”. I vinga, a jugar al bosc!

No van posar barraca per un tema burocràtic, “sí, i amb la barraca, per decorar la carrossa, ja treus diners”, per la qual cosa les despeses del carnaval es treuen de les quota que paga cada membre, “què és de 140 euros, els petits depenen de l’edat, paguen menys”, ha dit Pavón, per afegirque ja fa 3 o 4 anys que no la pugem”.

Jordi Pavón mirant que el personal no es distregui i treballi

La carrossa l’han engalanada amb motius de la pel·lícula Epic destacant l’ocell gegant que fan servir de transport els guerrers fulla, “i amb molts motius infantils degut a que el 80% de la colla són nens”.

Sortiran amb el número 32 a la desfilada del Carnaval, per la qual cosa es mostren, els membres de la colla Los Nenucos molt “contents”, considerant que és la manera “més justa de fer-ho. I tots amb els mateixos drets, ja que tothom es disfressa”, com també és més justs repartir la subvenció que dóna l’Ajuntament entre totes les colles “i no com abans, que només ens beneficiaven els que estem en aquesta nau”, ha subratllat Jordi Pavón.

Una vuitantena entre guerres fulla i reines del bosc desfilaran per la rua del carnaval de Roses, una vintena menys que Blancaneus l’any passat.

Exit mobile version