Els Manel actuen aquest divendres a la plaça de la Basílica de Castelló d’Empúries

Festival Sons del Món
Els Manel

La portalada de la Basílica acollirà divendres a els Manel en aquest nou concert del Festival Sons del Món

Festival Sons del Món
Martí Maymó, Roger Padilla, Quim Gisbert i Arnau Vallvé són els Manel

Ja fa dies que les entrades estan exhaurides per escoltar els Manel a la Vila Comtal de Castelló d’Empúries, on presentaran el seu nou treball Jo competeixo. Un darrer dics que després de tancar la gira d’Atletes, baixin de l’escenari (2013), els músics barcelonins han dedicat els darrers divuit mesos a la seva preparació.

Aquesta serà la seva quarta visita a Sons del Món, dues a Roses i dues a Castelló d’Empúries, ja que és un dels fenòmens musicals més importants del país, que demostren disc rere disc que són un dels grups que perdurarà i que de ben segur temes com, ‘Al Mar’, entre d’altres, passaran a formar part dels clàssics intergeneracionals dels nostres temps.

D’altra banda, la música creada pel quartet català de folk-pop enganxa per les seves rimes costumistes, amb les quals fàcilment un es pot sentir identificat. Cançons que es fan escoltar amb humor fi i lletres plenes de significat. Com els vins del celler de Capmany, que també es fan escoltar i darrera del seu bon gust, amaguen un mar de coneixement., l’ambient de Sons del món i les històries rítmiques de Manel segur que no serà en va.

El concert s’iniciarà a les 22:30 hores.

El Finca Olivardots Vermell 2012 és el vi escollit per la sommelier Laura Masramon per maridar amb els Manel
Durant el concert es podrà degustar el vi Finca d’Olivardots Vermell 2012, del celler Vinyes d’Olivardots, de Capmany, per maridar amb els Manel, ja que és afí per la meticulositat i l’enginy. Dos projectes d’èxit des de la primera anyada, al 2008 i al 2006 respectivament. Un celler que elabora vins senzills, realment bons i molt aclamats per tothom, com ho són tots els discos de Manel.

El vi Finca d’Olivardots Vermell 2012 està format per quatre components: Syrah, Garnatxa negra, Carinyena negra i Cabernet sauvignon. Així doncs, un vi que destaca per la puresa del raïm, explotant en aromes de fruita fresca i notes làctiques, i per l’elegància d’una criança respectuosa que dóna un punt especiat sobre records de vainilla.