Inici Actualitat Matemàtiques a Roses per experimentar, aprendre i divertir-se amb un munt de...

Matemàtiques a Roses per experimentar, aprendre i divertir-se amb un munt de jocs

Demà dissabte, 19 d’octubre, l’Escola Narcís Monturiol de Roses acollirà la Trobada de Jocs Matemàtics, una de les activitats per aprendre i divertir-se en família inclosa dins del programa Aprenem Jugant

El programa Aprenem Jugant,  que ofereix espais d’aprenentatge dinàmics i divertits, amb els quals es vol donar resposta a la curiositat d’infants i jove, inaugura a Roses l’edició 2019-2020 amb aquesta activitat gratuita.
Concretament, la Trobada de Jocs Matemàtiques del proper dissabte està adreçada a nens i joves entre els 4 i els 16 anys. Al llarg del dia, de 10 a 13 h i de 16 a 19 hores, es permet l’entrada en qualsevol moment, ja que no cal inscripció prèvia.

Els infants nascuts a partir de l’any 2010 poden assistir-hi sols, mentre que els més petits han de fer-ho acompanyats.

El programa Aprenem Jugant compta cada any amb una excel·lent acollida i participació, atesa la diversitat i dinamisme dels tallers que ofereix, els quals es basen en els interessos manifestats pels propis alumnes. Totes les activitats són dinamitzades per professionals, entitats o empreses especialitzades en cadascuna de les matèries i es divideixen en funció de les franges d’edat, atenent les característiques i necessitats de cada grup.

Enguany, s’han programat Tallers d’exploració lunar; robòtica; circuits electrònics amb materials tèxtils, plastilina o paper;  programació d’apps, d’animacions i de videojocs; creació d’autòmats; màgia i joc trígones.

Exit mobile version