Maverick: “Havien més ofertes però la de l’equip KTM de Pablo Nieto era la més encertada”

Maverick Viñales

Maverick Viñales

El pilot del mundial de Moto 3 Maverick Viñales va ser ahir al Thalassa Sport de Roses per contestar a les preguntes del socis de la instal·lació esportiva. Viñales, soci del Thalassa, on normalment s’entrena en els periodes que està a casa, va voler aceptar la invitació realitzada pels responsables del complex esportiu i passar una estona amb els socis.

I Viñales va respondre a les preguntes de tothom. A les realitzades pels socis via mail i a la dels periodistes que es van congregar al centre. Respecte a la passada temporada del mundial de motociclisme, que va acabar el passat 11 de novembre amb el Gran Premi de València, el pilot rosinc va dir que no li va deixar un mal sabor de boca, “al contrari, tenint en compte que vaig cometre moltes errades, acabar tercer del mundial va estar molt bé”. I més quan la seva Honda no era ni molt menys de les més ràpides, superada sempre per les KTM de Sandro Cortese i Danny Kent.

Es va mostrar feliç per muntar una KTM la temporada vinent, “estic content perquè volia una KTM oficial i ja la tinc”, va dir en Maverick, afirmant també “que havien més ofertes però la de l’equip Laglisse de Pablo Nieto era la més encertada. És un equip espanyol, tenen una KTM oficial i són els que van apostar més per mi”. Precisament del fill del 12+1 vegades campió del món, Angel Nieto, va dir que “és una bona persona, durant el mundial, tot i que no era del meu equip, ens hem vist alguna vegada i molt bé”.

Maverick amb membres de l’equip del Thalassa Sport de Roses

El jove pilot de Roses ha estat aquests darrers dies a Almeria provant la KTM de 2013 i la principal diferència que ha trobat “ha estat el motor, que és molt més ràpid”. I comparant la KTM con la Honda Maverick va manifestar que “totes dues tenen un punt fort i un punt  feble. La KTM té més motor i la Honda era més ràpida a les curves gràcies al xassís. Per això, ara el que hem d’aconseguir amb la KTM que sigui igual que la FTR amb el xassís”.

L’objectiu de cares al mundial de l’any vinent Maverick Viñales ho té clar “a l’igual que aquest any intentar guanyar el mundial i ara que tenim el suport de la fàbrica ho intentarem fer”.

Pilot ja ha demostrat Viñales que hi ha de sobra. Ara falta que la mecànica estigui a la seva alçada. Llavors la suma d’aquests dos factors, Pilot+Mecànica, té un resultat molt clar: Campionat del Món.