Membres de la JNC llegiran un manifest a Cala Montjoi en suport del projecte elBulliFoundation

JNC de Roses

La JNC de Roses i Alt Empordà han programat una excursió per plantar l’estelada a Cala Montjo i donar el seu suport al projecte de Ferran Adrià

JNC de RosesLa JNC de Roses i l’Alt Empordà i la JNC Roses ha organitzat, per aquest diumenge una sortida pel Parc Natural del Cap de Creus. Una sortida apta per a tots aquells que es vulguin animar a fer una mica d’esport, gaudir de les vistes de la badia de Roses, a la vegada que conèixer gent i fer pinya a nivell de col·lectiu, perquè el principal objectiu “és implicar als joves de Roses i comarca que s’uneixen a la formació nacionalista de Catalunya”, ha explicat el Cap Local de la JNC de Roses, Jordi Alcaide.

La sortida es farà a les 9 del matí des del pàrquing del Port Esportiu de Roses i el recorregut programat serà d’uns 15 km aproximadament, i tindrà una durada estimada de quatre hores.

El recorregut però, estarà dividit en dos trams. El primer per arribar pel Camí de Ronda fins a Cala Montjoi on en arribar es farà una aturada per esmorzar, per tot seguit a més desplegar una estelada i llegir un manifest a favor de elBulliFoundation. El segon tram serà de tornada, on qui ho desitgi podrà provar l’aigua amb un petit bany.

A l’arribada a Roses, tots aquells que ho desitgin podran dutxar-se en unes instal·lacions municipals disponibles per a l’ocasió i tot seguit anar a un restaurant al preu de 15 euros (aprox) el menú.

Els organitzadors recomanen portar, als que vulguin participar, motxilla amb aigua, calçat còmode i roba de recanvi. Els més agosarats podran portar també banyador.

Cal destacar que durant tota la jornada es comptarà amb la presència de la diputada al Parlament de Catalunya per Junts Pel Sí, Natàlia Figueras.

Per confirmar assistència u poderu fer als correus jordialcaidepairet@hotmail.com (Jordi Alcaide, Cap Local de Roses) o a alt.emporda@mail.jnc.cat (Marc Claparols, Cap Comarcal de la JNC Alt Empordà).