Inici Actualitat Més de 3.000 € recull la Fundació Roses Contra el Càncer en...

Més de 3.000 € recull la Fundació Roses Contra el Càncer en la seva 21ª Recapta Popular anual

Algunes de les voluntàries que van participar en la 21ª Recapta Popular de la Fundació Roses Contra el Càncer

Uns diners que permetrà a la Fundació Roses Contra el Càncer continuar amb els projectes psicosocials destintats als malalts i familiars

Durant tot el matí d’aquest passat diumenge 11 d’octubre, una desena de voluntàries de la Fundació Roses Contra el Càncer van portar a terme pels carrers de la Vila Recapta Popular que l’entitat celebra anualment arribant enguany la seva 21ª edició.
Si aquest acció esdevé fonamental per tal de poder finançar i fer realitat els projectes d’atenció psicosocial envers els malalts i familiars de càncer “enguany cobra més importància degut a que no hem pogut celebrar d’altres activitats com la fideuada, per exemple”, ha manifestat la presidenta de la Fundació, Núria Páramo.

Una recapta en la que es van recollir un total de 3.118,58€. Una quantitat molt menor del que normalment es sol recaptar en aquesta acció solidària “degut a la fred i la tramuntana que va bufar diumenge, que no convidava a sortir de casa”, ha afirmat la Núria, destacant, però, que “tot i això, són uns diners molt benvinguts que destinarem als projectes psicosocials que portem a terme envers els malalts i els seus familiars”.

Cal a dir que la recapta es va desenvolupar seguint les mesures de seguretat per la Covid-19, i per aquest motiu no es va posar el tradicional adhesiu per tal d’evitar el contacte, i des del carrer Pi i Sunyer, a les portes davant el departament d’Urbanisme de l’Ajuntament de Roses, les voluntàries van passejar pel casc antic a la recerca de la solidaritat de la gent.

Exit mobile version