Més de 300 rosincs participen a la XXV Bicicletada de Roses

Bicicletada de Roses

La bona climatologia ha acompanyat als participants de la Bicicletada de Rosesper gaudir d’un matí esplèndid per fer esport

Bicicletada de RosesUna de les activitats més arrelades a la Vila de Roses, la Bicicletada, corria perill de celebrar-se donat a que la predicció meteorològica pronosticava pluga. Una predicció que va fer estudiar a l’organització, l’Associació Rosinca de Festes, AROFES, i l’Ajuntament de Roses, col·laborador de l’activitat, la possibilitat de celebrar-se un altre dia.

Finalment, però la pluga no ha aparegut i si que ho ha fet el sol, donant una temperatura ideal para la pràctica del ciclisme.

D’aquesta manera a les 10 del matí, la regidora d’Esports ha donat al sortida a la cursa llarga, que ha portat als participants a gaudir d’un matí amb bicicleta acompanyats dels seus familiars. Una cursa que, com també es tradició, tenia com a recorregut anar fins a Empuriabrava, fer un descans, i després agafar el camí de tornada.

I mitja hora després han sortit els més petits que, acompanyats del seus pares, mares i avis han anat fins al Port Esportiu de la Vila.

Un cop han arribat tots els ciclistes a la Rambla Riera Ginjolers, el passeig on s’ha establert la sortida i l’arribada de la cursa, han pogut gaudir d’un merescut esmorzar a base d’entrepans freds i calents, mentre sentien la música que ha ofert, com també és habitual, el grup Els Pescadors de Roses