El mestre i coach Joan Carles Folia participa en el Cicle de Conferències per a Famílies de l’Institut Cap Norfeu

Institut Cap Norfeu

Xerrada de Joan Carles Folia emmarcada en el 8è Cicle de Conferències organitzat pel centre d’ensenyament de Secundària de Roses

Institut Cap NorfeuEl proper dijous 10 de març, a les 8 del vespre i a la Mediateca de l’Institut Cap Norfeu, està prevista la tercera xerrada del Cicle de conferències adreçades a les famílies, que enguany arriba a la seva 8a edició.

En aquesta ocasió els assistents podran escoltar Joan Carles Folia, gerent d’Organitza SL, mestre llicenciat en Ciències de l’Activitat Física i Esport, Coach d’Advance Life Coaching, i especialista en comunicació i Recursos Humans.

Segons el professor Folia, “cal treballar sempre els quatre canals següents: cognitiu, motriu, social i emocional. No podem descuidar cap d’aquestes quatre potes. És més: hem de garantir, en la mesura del possible, que totes elles es potenciïn amb un cert equilibri perquè qualsevol combinació en què un dels quatre canals trontolli anirà en contra de la llibertat i la felicitat del nostre fill”, assegurant que “un nen físicament bo, intel·lectualment potent, socialment estimat però que no sàpiga perdre no podrà ser mai feliç”.