El millor afilador a domicili és a Roses

Afilador a Roses

Qualitat i rapidesa en el servei a un preu competitiu són els trets que caracteritzen al millor afilador, que ofereix els seus serveis a Roses

Afilador a RosesL’afilador el coneixem com un comerciant ambulant, el qual ofereix els seus serveis afilant ganivets, tisores i altres instruments de tall.
En temps pretèrits, els més veterans recorden el seu pas pels carrers dels pobles o ciutats anunciant la seva arribada amb un xiulet molt característic.

I la professió d’afilador, tot i que pugui semblar que estigui en extinció, no és així, perquè mentre hi hagi, continuïn existint, els instruments de tall, hi haurà d’haver sempre un afilador.

I Roses està de sort perquè té un afilador, és diu Josep Martos, i amb la seva empresa ‘Catalana de Serveis’ ofereix posar a punt i deixar ben afilats tots els instruments de tall que ho requereixen.

Un servei que ofereix en Josep a domicili del qual cal destacar la qualitat, la rapidesa i, sobretot, el preu, que és realment competitiu, especialment dirigit a establiments com a hotels, restaurants o carnisseries.

Una trucada al telèfon d’en Josep Martos (647 367 783) i en 5 minuts i a la major brevetat possible es presenta allà on sigui per afilar tot el que es pot afilar.