El Monument al Pescador esdevindrà en una nova font lluminosa de Roses

Monument del Pescador de Roses

El monument del Pescador de Roses

S’instal·laran al Monument al Pescador de Roses fins a 18 sortidors d’aigua amb il·luminació LED

Monument del Pescador de Roses
El monument al Pescador de Roses

Aquesta setmana s’han iniciat els preparatius per les obres de millora del vas i sortidors d’aigua de la font del Monument al Pescador, l’obelisc de 5 metres d’alçada amb vitralls decorats amb motius mariners situada al Passeig Marítim.
Una millora que, tot i que els treballadors de ROSERSA portant periòdicament tasques de manteniment en aquest monument creat i instal·lat al passeig l’any 1990, es fa necessària tenint en compte que “es troba en un indret on passa moltíssima gent, sobretot a l’estiu”, i que consistirà en “arranjar el fons del vas, ja que està esquerdat i perd aigua, s’arranjaran els brolladors d’aigua, amb la previsió d’afegir-ne més, per tant en tindrà, quan acabin les obres, 18 sortidors”, ha manifestat el regidor d’Infraestructures i Serveis Públics, Juan M. Fernández.

Aprofitant les obres de millora s’instal·laran en els nous brolladors d’aigua, que tindran una alçada de fins 2 metres, “una nova il·luminació LED de colors, que farà que el monument del Pescador esdevingui en una font lluminosa ben maca”, ha assenyalat Fernández.

També està previst, a part de portar a terme la impermeabilització del vas, fer un nou revestiment de la font amb poliuretà, així com la substitució del remat de pedra que hi ha al perímetre del monument.

Un cop s’inicien els treballs, a càrrec de l’empresa SAR Girona SA per un import de 49.523,70 euros, s’executaran en un termini de 15 dies.