Musical a Roses per investigar el mieloma múltiple, un càncer de la sang

Fundació Roses Contra el Càncer

El Teatre Municipal de Roses acollirà diumenge, 25 de novembre, el concert solidari anual de la Fundació Roses Contra el Càncer

Fundació Roses Contra el Càncer

El concert de l’any passat de la Fundació Roses Contra el Càncer va cloure la beca bianual a l’ICO de Girona destinada a la investigació del càncer de pròstata, per tant, el d’enguany obre una de nova  beca dirigida en aquest cas al departament de Hematologia de l’Hospital Josep Trueta, concretament, al projecte anomenat “Polimorfismos de los genes modulares de la respuesta inmune como predictores de recaída en los pacientes con Mieloma Múltiple”, del qual hi són responsables la Dra Yolanda González, especialista en Hematologia i el Dr. David Gallardo, Director assistencial de l’ICO Girona.

El mieloma múltiple és un càncer de la sang produït per l’acumulació de gran quantitat de cèl·lules plasmàtiques tumorals a la medul·la òssia. Les cèl·lules plasmàtiques sanes són una part molt important del nostre sistema immunitari i produeixen anticossos però quan es veuen afectades comencen a funcionar de manera anòmala.

I si l’any passat es va tractar d’un concert de música clàssica on l’Orquestra de Cambra Catalana va interpretar obres de Mozart i Schubert, enguany els assistents gaudiran d’un “musical que crec que agradarà a tothom, ja que es tracta d’un espectacle lleuger i divertit, que no té res a veure amb el de l’any passat amb la intenció d’oferir cada any un concert diferent amb un gènere de música diferent”, ha manifestat la presidenta de la Fundació Roses Contra el Càncer, Pilar Serra.

I aquest musical, titulat ‘Kiddy Broadway’ el representarà la Cia Kiddys Music al Teatre Municipal de Roses el diumenge, 24 de novembre, a les 18 hores.

Els interessats en assistir a aquest musical solidari per un donatiu de tan sols 20 € poden reservar ja a la web de Roses Cultura, o bé dirigint-se a la seu de la Fundació Roses Contra el Càncer, ubicada al carrer Pescadors, nº 13.

Un preu molt econòmic per veure aquest musical pel qual Pilar Serra vol donar “les gràcies als nostres patrocinadors, que gràcies als 250 € que aporten fa possible que l’entrada tingui un cost de 20 €, sinó no seria possible”.

“Kiddy Broadway  Tribut als Musicals”

El regidor d’una companyia de Teatre Musical es prepara per representar el seu nou espectacle. ELS TÈCNICS NO ARRIBEN A TEMPS per fer el muntatge i el regidor ha de buscar UNA SOLUCIÓ!!! Uns nens que juguen al carrer estan disposats a ajudar. La Directora i l’equip artístic queden sorpresos per la presència d’uns nens que a mesura que avança l’espectacle RECLAMEN el seu dret a …. ACTUAR!! S’HAN TORNAT BOJOS.

Un espectacle familiar, divertit i ple de cançons, ball i energia, construït amb diferents peces dels Musicals més premiats: Annie, Kiss me kate, Somriures i llàgrimes, Singing in the rain, Spamalot, Matilda, Mary Poppins…