Nens&Young, la botiga de referència a Roses en roba infantil i juvenil de primera qualitat

Nens&Young
La botiga Nens&Young està ubicada al carrer Pi i Sunyer (carrer de davant), nº 29 de Roses

La botiga Nens&Young està situada al carrer Pi i Sunyer, 29, al local on abans hi havia la mítica Esports Agustina

La rosinca Laura Cámara porta molts anys al davant de la botiga Nou Nens, ubicada a la plaça de l’Església. Una botiga de moda infantil de la qual la Laura es va voler fer càrrec per vestir als més petits de casa, des dels nounats fins als 10 anys, esdevenint durant aquests anys en la referència a la Vila de Roses pel que fa al vestuari d’aquest segment de la població.

I en aquest 2021, la Laura ha fet una clara aposta per oferir una gran més varietat de roba infantil, a més d’expandir el seu catàleg al públic adolescent, del qual a Roses hi havia una manca, ja que els pares i mares havien de sortir fora de la Vila per vestir als seus fills entre els 10 i els 16 anys.
I l’aposta de la Laura va ser obrir una nova botiga al carrer més comercial de Roses, concretament al nº 29 del carrer Dr. Pi i Sunyer, oferint moda infantil i juvenil de primera qualitat. La qualitat que atresoren marques com ara Bóboli, Mayoral, Levi’s People, García Jeans, Baby Click, destacant el vestuari per als nous nats, elaborat a casa nostra, Catalunya, amb cotons orgànics.

Una amplia oferta de qualitat a un preu realment competitiu en tractar-se de primeres marques, que sembla impensable a Roses, és la que s’ofereix a Nens&Young gràcies al seu espai d’uns 100 m2 . Una instal·lació en la que s’ha fet una  bona inversió per assolir una botiga espaiosa i molt lluminosa, i en el que la mainada, però sobretot, el jovent, se sentirà com en una pel·lícula en visitar-la, ja que només entrar saludem a un soldat imperial de la saga Star Wars, i un cop a dins Spiderman, així com alguns personatges de Disney seran testimonis de si als joves adolescents els hi queda bé la roba, o calçat, que es proven.

Sí, calçat, perquè a Nens&Young també hi ha un petit apartat per a les sabates, perquè tant important és vestir com calçar a la moda, i més si és parlem de moda per adolscents.

L’horari de la botiga Nens&Young és de 10 a 14 hores i de 16 a 20 hores tots els dies de la setmana.

Nou Nens, la botiga ‘Outlet’ de Nens&Young

Outlet Nou Nens
Nou Nens, la botiga ‘Outlet’ de Nens&Young la trobem a la plaça de l’Església de Roses

El fet que la Laura hagi obert aquesta nova botiga no vol dir que ja no vulgui saber res de Nou Nens, ans al contrari, perquè en aquesta petita botiga de la plaça de l’Església ofereix moda a preus rebaixats. És a dir, aquella roba que queda fora de catàleg o de temporada, la podrem adquirir a un preu gairebé de cost. Només caldrà acostar-se per comprovar-ho.

Nens&Young, el relleu de la mítica botiga Esports Agustina

Nens&Young, està ubicada tot just on hi havia abans la mítica botiga Esport Agustina, que a més d’oferir roba i calçat esportiu, molts de pares mares recordaran, ja que en aquí és on es proporcionaven els xandalls del Centre Escolar Empordà, de l’Escola Els Grecs i de l’Escola Narcís Monturiol.
Uns xandalls, que quan arribi el moment de començar un nou curs escolar, els pares i mares no hauran d’anar a un altre lloc per adquirir-los, ja que la Laura s’encarregarà de facilitar-los.

Homenatge a Esports Agustina

Laura Cámara, conscient que Nens&Young ocupa l’espai de la botiga Esports Agustina, vol retre-li un homenatge penjant a la porta un petit rètol lluminós, per a que tota persona que entri a comprar roba infantil o juvenil sàpiga que en allà hi havia una de les botigues més mítiques de Roses.