Nou paviment més resistent, anti-relliscant i higiènic per les sales esportives de la Piscina Municipal de Roses

Piscina Municipal de Roses

El nou paviment de les sales esportives de la Piscina Municipal de Roses

La Piscina Municipal de Roses substitueix el parquet, deteriorat pel ús continuat, per un nou sistema de paviment més complert i pràctic 

Piscina Municipal de Roses
El nou paviment de les sales esportives de la Piscina Municipal de Roses

El terra de les sales de Spinning i de les activitats dirigides de la Piscina Municipal de Roses era des del 2006, des dels inicis de la instal·lació, de parquet, el qual donat al seu ús continuat durant 11 any es trobava en un període de deteriorament bastant notable.

Per aquest motiu, i aprofitant l’aturada tècnica anual, que es sempre als primers dies de setembre, s’ha portat a terme la seva substitució per un nou sistema “compost per una base de fusta amb uns tacs de cautxú que esmorteeixen l’absorció de l’impacte, amb un acabat de paviment esportiu vinílic anti-relliscant i molt resistent, a més que és molt més higiènic perquè és més fàcil de netejar”, ha afirmat el director de la Piscina, Joan Godo.

La millora d’aquest canvi de paviment és que “aquest nou té, si més no, les mateixes qualitats per a la practica esportiva, a la vegada que és molt més resistent que el parquet, el qual és molt més delicat”, ha assenylat Godo.

Cal destacar que prèviament al canvi del terra de les dues sales es va anivellar la solera, que estava en mal estat, col·locant a la vegada una protecció mitjançant un film de polietilè com a barrera per a les humitats.

Les dues sales, tant la de Spinning com la d’activitats dirigides, ja són totalment operatives, desenvolupant-se el programa d’estiu, que acabarà a finals de setembre, per a partir del 2 d’octubre iniciar les activitats corresponents al curs 2017-2018.