Nous canals d’informació sobre consells i mesures preventives per combatre el Mosquit Tigre

@programatigre

El Servei de Control de Mosquits de la Badia de Roses i del Baix Ter ha sumat les xarxes socials Facebook, Youtube, Instagram i Twitter als seus canals de difusió

Les pluges abundants i les temperatures altes, estan afavorint la proliferació del mosquit tigre. Des del Servei de Control de Mosquits de la Badia de Roses i del Baix Ter recorden que la temporada ha començat amb una presència destacada del mosquit tigre.

Enguany, el servei ha sumat als seus canals de difusió les xarxes socials Facebook, Youtube, Instagram i Twitter, que a través del perfil @programatigre, ofereixen informació actualitzada, consells i mesures preventives per ajudar la ciutadania a combatre aquest molest insecte.

Als seus mitjans digitals s’hi poden trobar consells i informació per combatre el mosquit tigre. Seguir les mesures de prevenció és un dels factors claus per minimitzar l’impacte d’aquesta espècie com per exemple: eliminar els plats de sota els tests de flors i plantes o evitar que l’aigua s’hi acumuli més de 5 cinc dies, buidant-lo o esperant que s’eixugui abans de tornar a regar o buidar els recipients que s’hagin omplert després de ploure per tal que les larves no es converteixin en mosquits.