Nova informativa pública d’ERC Roses per donar comptes a la ciutadania com a grup de l’oposició

7ª informativa pública d’ERC Roses

El proper dimecres 21 de març a les 20h a Ca l’Anita, la secció local d’Esquerra Republicana de Catalunya a Roses durà a terme la 7a informativa pública corresponent als mesos 8 darrers mesos

7ª informativa pública d’ERC Roses ERC Roses va prendre el compromís durant la campanya electoral de 2015 de celebrar informatives públiques per informar a la ciutadania de la seva tasca a l’Ajuntament com a principal grup de l’oposició.
I en els pràcticament 3 anys que portem de legislatura han celebrat amb periodicitat aquestes informatives, arribant a un total de 6.
I la 7ª informativa tindrà lloc aquest dimecres, 21 de març, a l’equipament cultural de Ca l’Anita. Un acte que s’iniciarà a les 20 hores i on els quatre regidors republicans de la corporació municipal, Joan Plana, Eric Ibánez, Verónica Medina i Gerard Teixidó, faran una valoració sobre aquests últims mesos, des del passat mes d’agost fins a aquest mes de març, i per “donar comptes a la ciutadania de la feina feta durant aquest temps a nivell municipal, com és l’aprovació del nou Reglament Orgànic Municipal, el ROM, de l’Ordenança de Civismes que s’està treballant actualment o la construcció del Tanatori, entre d’altres temes”, ha afirmat Ibáñez.

Primícia de cares a les properes eleccions municipals

A la informativa també es tractaran temes a nivell nacional, ja que “parlarem del referèndum de l’1 d’octubre i de les eleccions al Parlament de Catalunya del 21 de desembre” ha avançat Èric Ibáñez, desvetllant que durant l’acte “donarem una primícia de cares a les properes eleccions municipals”.

Periodicitat de les informatives de 3 a 6 mesos

Les informatives públiques que ha celebrat ERC Roses al llarg de la legislatura es van fer amb una periodicitat de 3 mesos. Una periodicitat que han allargat fins al 6 mesos “primer, perquè ens vam adonar que 3 mesos potser era massa poc temps per poder dotar de contingut suficients aquestes reunions amb la ciutadania, i després perquè hem de combinar agendes, ja que al ser els quatre regidors els que les portem a terme és difícil concretat un dia que a tots els hi vagi bé”, ha explicat el regidor d’ERC, Èric Ibáñez.