Obert el període d’inscripcions per a participar al Carnaval de Roses 2015

Carnaval de Roses 2015

Les colles de Carnaval que compleixin amb els requisits establerts a les bases que s’adjunten poden sol·licitar una subvenció de 250 euros 

Carnaval de Roses 2015L’Ajuntament de Roses ja ha obert el període d’inscripcions per poder participar i gaudir del Carnaval, el més mediàtic de tota la comarca de l’Alt Empordà i un dels més grans en quant a participació de la demarcació de Girona.

La sol·licitud s’ha de presentar al Servei d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament de Roses (plaça de Catalunya, 12), com a màxim, el dia 23 de gener.

El comprovant per comprar els tiquets de l’arrossada es lliurarà el dia del sorteig de les posicions de sortida, el 27 de gener.

Segons la naturalesa jurídica de la colla (si és associació o no) caldrà presentar el model de sol·licitud d’inscripció que correspongui:

  1. Les colles que són associació han de presentar el model de sol·licitud 1
  2. Les colles que no són associació han de presentar el model de sol·licitud 2 i la declaració responsable.

En el punt 4 de cada model s’especifica la documentació que cal aportar.

En el cas de no voler o no poder optar a la subvenció s’ha de presentar igualment la sol·licitud d’inscripció, però sense la declaració responsable.
Com a novetat, les colles que vulguin ser escollides Reis del Carnaval 2016 hauran de marcar la casella que pertoqui a la sol·licitud d’inscripció. S’adjunten les bases que regulen aquesta elecció.

Documents adjunts per poder descarregar: