Obertes les inscripcions per al projecte Okup’Alt 2014, adreçats a joves de l’Alt Empordà de 16 a 19 anys

Consell Comarcal de l'Alt Empordà

El Consell Comarcal de l’Alt Empordà enceta la tercera edició del projecte de Okup’Alt que es portarà a terme entre gener i abril de 2014

Consell Comarcal de l'Alt EmpordàL’àrea de Joventut del Consell Comarcal de l’Alt Empordà ha obert les inscripcions de la tercera edició del Projecte Okup’Alt 2014, de formació professional, adreçat a tots els joves de 16 a 19 anys que tinguin interès en aprendre un ofici i que actualment ni estudien ni treballen.

El projecte tindrà el suport de tots els tècnics de joventut compartits del territori, que faran el seguiment als joves i comptarà també amb l’assessorament de professionals de diferents sectors econòmics de la comarca que seran els responsables de la formació i d’oferir pràctiques en aquests oficis.

El curs es portarà a terme del 13 de gener al 4 d’abril de l’any vinent i es proposa realitzar tasques relacionades amb el sector agrícola (treballs forestals), amb el sector de la construcció (pintura, lampisteria i altres pràctiques amb l’objectiu d’arranjar equipaments municipals) i amb el sector administratiu (màrqueting, comunicació i gestió administrativa).

Els participants s’han de comprometre a complir les condicions que proposa el projecte i a canvi rebran formació gratuïta, amb el corresponent certificat acreditatiu. El projecte compta amb la col·laboració i el suport de diverses institucions i sectors empresarials. El termini per formalitzar les inscripcions acaba el 29 de novembre i es pot realitzar a l’Oficina Comarcal de Joventut o a les àrees de Joventut de cada municipi.