Official Dealer Gas Monkey Garage ofereix a Roses el Kit d’Edició Limitada per la cura de barbes i cabells

Kit d’Edició Limitada creat arran de la col·laboració de Beardburys & Gas Monkey que s’ofereix de manera exclusiva Roses

Beardburys és una marca masculina amb una càrrega atrevida, aventurera i inconformista dedicada a la cura de les barbes i els cabells. Una marca la qual Beardburys, amb el Kit d’Edició Limitada, s’ha associat amb Gas Monkey Garage.

Official Dealer Gas Monkey Garage
Toni Sáez, gerent de la botiga Official Dealer Gas Monkey Garage de Roses, amb Richard Rawlings

Una col·laboració entre les dues marques que va ser presentada el mes passat a l’Estat espanyol amb l’assistència del propietari de la marca de Dallas, Richard Rawlings, i en la que el gerent de la botiga Official Dealer Gas Monkey Garage, ubicada al carrer Traginers, 2-4, de Roses, Toni Sáez, també va ser-hi per tal de poder oferir-lo de manera exclusiva a Roses als seus clients.

I el Kit d’Edició Limitada que podem trobar a Official Dealer Gas Monkey Garage és el de tractament per al cabell i la barba, que incorpora una llauna vintage totalment personalitzada així com la caixa i la línia de productes Beardburys & Gas Monkey.

El Kit d’Edició Limitada es composa, a més de la llauna, de:

  1. Xampú Fresh: amb extracte de mentol que provoca una sensació refrescant en el cuir cabellut, de 330 ml
  2. Ocean: Esprai d’aigua marina per a crear estilismes efecte mullat amb acabat mat, de 100 ml
  3. 3 en 1: Neta el teu cabell delicadament, amb un efecte condicionador que suavitza el cabell i aconsegueix una higiene corporal òptima. 100 ml
  4. Matt Clay: Argila de pentinat amb base a l’aigua. Fixació extrema i acabat mat, de 30 ml
  5. Natural: Cera de pèl ideal per a donar forma al teu cabell i aportar un efecte natural, de 30 ml

Si Gas Monkey transforma cotxes clàssics d’una manera exquisida, en Beardburys aposten pel look genuí i seductor, des de la més absoluta cura de les barbes i els cabells.

Exit mobile version