Olga Simarro continuarà al capdavant del PSC Roses com a Primera Secretària

Olga Simarro

Olga Simarro continua un any més al capdavant de l'Assemblea del PSC de Roses

La regidora del PSC a l’Ajuntament de Roses va ser tornar a ser escollida per unanimitat com a Primera Secretària de l’Agrupació Municipal Socialista

Olga Simarro va ser ratificada, de manera unànime, com a Primera Secretària de el PSC Roses durant l’Assemblea Extraordinària celebrada el passat dimarts. D’aquesta manera, Simarro continuarà al capdavant de l’Agrupació Municipal Socialista, després d’haver agafat les regnes del PSC Roses al 2014, un any abans d’acabar la legislatura 2011-2015.
Un legislatura, recordem, en la que el partit socialista va entrar a l’Ajuntament de Roses amb 7 regidors, i un any abans d’acabar el mandat tots els regidors que van assolir un escó, van dimitir, van passar al grup no adscrit, o bé van abandonar la política.

Per aquest ordre Juanjo Viñuela, Agustí Donat, Imma Carrión, Magda Casamitjana i Paco Martínez, Imma Carrion i Carles Ferrer van renunciar a la seva acta de regidor, la majoria deixant la política per diferents motius. Acta a la que van posteriorment, també van renunciar Jordi Martínez, Jesús Mínguez i David Beltran, quedant el PSC Roses pràcticament desmantellat a l’estiu del 2014.

Va ser quan Olga Simarro, després que David Beltran dimitís com a Primer Secretari, va decidir, recolzada pels militants que hi quedaven, agafar les regnes del partit, com a Primera Secretària, càrrec que es va ratificar amb la nova executiva del partit socialista rosinc constituida al juliol de 2015.

I l’objectiu que s’ha marcat Simarro en la seva reelecció com a Primera Secretària “és el mateix que quan vaig ser escollida per primer cop, és a dir, augmentar de militants i tenir més representació a l’Ajuntament. Al 2015, com vam haver de reflotar el partit, només vam aconseguir 2 regidors, però a les eleccions del passat mes de maig ja vam pujar a 3, a pocs vots d’assolir el quart regidor, i l’objectiu es continuar creixent”, ha manifestat la responsable de l’Agrupació Municipal Socialista de Roses.

A l’Assemblea Extraordinària del PSC Roses es va decidir que Jaume Noguer seguís com a president honorífic i es formar la nova executiva local, en la que Olga Simarro estarà acompanyada per històrics de l’Agrupació com Toni Rodríguez, Cristina Barceló, Manel Pedreira i Mohamed Saadoum.
Com a Vocals continuen Ferran Casals, Pep Pagès, Sonia Rollón i José María Laguna.

L’única nova incorporació a l’executiva socialista és la de Miguel Muñoz com a responsable de la Secretaria de Política Municipal.