Palau-saverdera acull la propera trobada de l’Instagram Your City el 29 de març

Palau-saverdera

Aquesta trobada d’Instagram Your City de Palau-saverdera coincideix amb la celebració de la Tapa Verdera

Palau-saverderaPalau-saverdera acollirà el dissabte 29 de març la propera trobada d’Instagram Your City, que organitza el Patronat de Turisme Costa Brava Girona amb la col·laboració de l’Ajuntament. La trobada d’instagramers coincideix amb la Tapa Verdera, una ruta turística i gastronòmica que atreu nombrosos visitants a la població.

Podran participar en el concurs de fotografies totes les instantànies publicades a Instagram entre el 29 i el 30 de març amb les etiquetes #InstaPalauSaverdera #InCostaBrava i #TapaVerdera. Totes les fotografies han de ser fetes amb dispositius mòbils i han de contribuir a difondre els atractius de Palau-saverdera i de la marca Costa Brava de forma creativa i original, ja siguin fotografies detallistes o més genèriques.

Els participants a la trobada d’instagramers faran una visita guiada pel matí, que els portarà a conèixer: l’església romànica de Sant Joan Baptista; les antigues escoles, avui convertides en Ajuntament; l’antic castell medieval; la torre del rellotge; la font de Dalt; la sala Vilamarí i el poblat neolític de ca n’Isach.

Per la tarda, i gràcies a la col·laboració de l’hípica Aiguamolls, els instagramers  gaudiran de descomptes especials per fer una visita a cavall pels Aiguamolls de l’Empordà. Alternativament, i si busquen una opció més familiar, poden apuntar-se també a un taller gratuït de fer sabó artesanalment, que l’empresa Empordàbrava organitzarà a la plaça Diputació (16h).

Un altre element que pot captar l’interès dels instagramers són els catorze monuments megalítics (dotze dòlmens, un menhir i una cista) que hi ha a la muntanya de Palau-saverdera, la cova de Veta Negra, la gorga de la Timba, la roca del Duc, l’ermita de Sant Onofre -autèntica icona del poble- i el castell de Sant Salvador.

La visita a tot aquest entorn natural privilegiat l’ha de fer cadascú pel seu compte. L’Ajuntament ha netejat i senyalitzat recentment la majoria d’aquests itineraris i els voluntaris que acompanyaran als visitants durant la visita guiada els entregaran un tríptic amb tota la informació necessària per fer aquestes excursions.

Hotelers i restauradors de Palau-saverdera també s’han bolcat a treballar perquè la trobada d’instagramers sigui un èxit i és per això que ofereixen descomptes especials pels participants, menús especials i allotjament a preu rebaixat. La voluntat de l’Ajuntament i d’aquests empresaris és que els visitants vinguin a passar tot el cap de setmana a Palau-saverdera.

Descomptes especials:

  • Allotjament

· Ca l’Enric Tursime Rural. Descomptes especials del 30% per a Instagramers (consulteu disponibilitat). Més info aquí.

· Hotel rural Niu de Sol
Preu especial per persona compartint habitació el dissabte: 39 euros
Preu especial per persona compartint habitació altres dies: 29 euros

Preu especial per persona sense compartir habitació el dissabte: 69 euros
Preu especial per persona sense compartir habitació altres dies: 49 euros

En tots els casos, esmorzar i IVA inclòs. Més info aquí.

  • Gastronomia

· Cal Pintor. Menú especial de 9 euros (dinar/ divendres i dissabte) per a instagramers i participants a la Tapa Verdera: amanida catalana, parrillada de carn, crema catalana o gelat i copa de cava. Més info: 645 11 00 70

· Centre Cívic. Menú especial de 8 euros per instagramers i participants a la Tapa Verdera. Primer i segon plat, pa, vi, postres i aigua. També podeu encarregar un arròs negre de l’Empordà per a grups el diumenge. Més info: 972 53 09 03

· Can Carriot. Descomptes especials per dinar i per sopar. Més info aquí.

· Restaurant Terranova. Menú especial de 18 euros per instagramers i participants a la Tapa Verdera. Primer i segon plat, postre, beguda i cafè. Més info aquí.

· Restaurant Aiguamolls. Menú especial Aiguamolls (19,90 euros iva inclòs): amanida aiguamolls (formatge de cabra, pernil d’ànec, daus de codony i vinagreta de nous amb fruits vermells) / Rissoto de ceps i gambes al parmesà o senglar en salsa de poma i patata panadera  / copa de vi, aigua i postres. Més info aquí.

  • Oci

· Hípica Aiguamolls ofereix als instagramers excursions d’1h a cavall pels Aiguamolls de l’Empordà per 20 euros/persona (preu habitual de 25 euros/persona). Més info aquí.