La pel·lícula ‘Captain Fantastic’ clou avui el cicle Cine Ciutadella de Roses 2017

Captain Fantastic

Protagonitzada per Viggo Mortensen, ‘Captain Fantastic’ narra la història d’una família que després de viure durant 10 anys a les muntanyes ha de tornar a la civilització

Captain FantasticAvui acaba el cicle Cine Ciutadella de Roses, i per a l’última sessió  s’ha programat la projecció de ‘Captain Fantastic’, una pel·lícula nord-americana de 2016 del gènere comèdia dramàtica dirigida per Matt Ross i protagonitzada per Viggo Mortensen.

Ben Cash (Viggo Mortensen) és un home que amb la seva esposa Leslie ha passat deu anys vivint en els remots boscos del nord-oest dels Estats Units criant als seus sis fills. El matrimoni, desil·lusionat pel capitalisme de l’estil de vida americà, va triar educar als seus fills amb habilitats de supervivència i filosofia. Aïllats de la societat, Ben i Leslie dediquen la seva existència a criar als seus fills perquè poden pensar críticament, siguin independents, guiant-los en la naturalesa sense tecnologia.

Leslie ha de ser hospitalitzada pel seu desordre bipolar i posteriorment se suïcida. Després d’assabentar-se de la notícia, Ben té una baralla amb el seu sogre (Frank Langella) ja que el funeral va en contra dels desitjos de Leslie de ser incinerada, d’acord a la seva fe budista. Al principi, després de ser amenaçat pel seu sogre, Ben decideix no assistir al funeral, però canvia d’idea i porta als nens cap a la ciutat per acomiadar a la seva mare.

Assimilar la seva nova situació i adaptar-se de nou a la societat moderna no els hi resultarà gens senzill. Una pel·lícula feta per fer pensar, entretenir i gaudir amb sis impressionants interpretacions dels joves i un gran Diego Mortensen que ho dóna tot en aquest film.

Informació pràctica:

Hora:

A les 22 hores s’inicia la projecció en versió original en anglès amb subtítols en castellà.
A les 21:30 hores s’obren portes.

Preu:

Adults 5 € i menors de 12 anys 3 € / No recomanada per a menors de 12 anys.

Lloguer gandula: 2 €.

Estores gratuïtes amb l’entrada.

Venta d’entrades a la Ciutadella de Roses i de forma anticipada a http://cineciutadella.com/

-2 x 1 a tots els socis del Tr3sC i subscriptors de La Vanguardia (promocions vàlides a entrades comprades a guixeta).

Es permet l’entrada de beguda i menjar al recinte.

Trailer de la pel·lícula: