Plàcid i una bassa d’oli va esdevenir el darrer ple de Carles Pàramo com alcalde de Roses

Últim ple de Carles Pàramo

Els regidors dedicant un aplaudiment a Carles Pàramo en el seu darrer ple com alcalde

Carles Pàramo va rebre un fort aplaudiment per part de tots els assistents al final de la sessió plenària

Últim ple de Carles Pàramo
Els regidors dedicant un aplaudiment a Carles Pàramo en el seu darrer ple com alcalde

Una sala de sessions plena. Rosincs, amics, familiars i antics regidors van voler ser presents a la darrera sessió plenària de Carles Pàramo com alcalde-president de l’Ajuntament de Roses.

Vint-i-quatre punts tenia l’ordre del dia del ple ordinari i, tots, excepte dos, es van aprovar per unanimitat. Al final dels punts Una bassa d’oli. Faltava, però, el darrer, el que fa referència al torn de precs i preguntes. Pàramo va donar el torn de paraula als representants del grup municipal del PSC. I la sorpresa va ser que la seva portaveu, Magda Casamitjana, va agafar la veu no per realitzar cap prec ni cap pregunta, sinó “per dir unes paraules”, a les que l’alcalde va donar la seva aprovació “i tant, per l’amor de Dèu”. Així, Casamitjana va agrair “tot i i les discrepàncies, en nom de tots els meus companys i el meu propi el volem donar les gràcies, moltes gràcies per tot, desitjar-li el millor en l’àmbit personal i familiar. Però, com continuarà com a regidor no li diem pas adéu, sinó fins demà”.

Unes paraules d’agraïment per la tasca desenvolupada per l’alcalde Carles Pàramo durant els anys que ha estat al capdavant de l’Ajuntament de Roses, que va agafar a contrapeu a l’altre grup de l’oposició, Gent del Poble- AM, i el seu portaveu, Francesc Giner, va assenyalar, que “nosaltres si que tenim precs i preguntes a fer, en tots cas i hem de fer un escrit ho farem amb moltes ganes i il·lusió de cares a dissabte”, que és quan es farà el ple extraordinari del relleu de l’alcalde.

Últim ple de Carles
La Tuna de la Universitat d’Enginyeria Tècnica Industrial de Jaén canten a Carles Pàramo a la sotida de l’Ajuntament

Tot seguit a donar resposta al precs i preguntes Carles Pàramo va finalitzar el ple llegint la carta de comiat que ha fet pública, i en la que afirma que “no és un adéu sinó l’anunci d’un canvi de paper atès que continuaré servint amb tota l’energia, com sempre he fet, Catalunya i el poble de Roses encara que només sigui en la qualitat de regidor i de Diputat a Corts per Girona”.

Finalment, Pàramo va ser acomiadat del darrer ple que va presidir com alcalde amb un aplaudiment de tots els regidors, els de l’equip de govern posat en peus, així com de les persones que van assistir com a públic.

La guinda final, però, la va posar la Tuna de la Universitat d’Enginyeria Tècnica Industrial de Jaén, que van dedicar una cançó a l’alcalde a la sortida de l’Ajuntament.