Programa Reallotgem

Pol Font, del GEN Roses, guanya a Cambrils la seva primera regata del G2 de la classe Optimist

GEN Roses
En Pol Font a dalt del podi de la categoria C del G2 d'Optimist, a Cambrils

Gran resultat del regatista de Roses en la seva segona regata a la classe Optimist

GEN Roses
En Pol Font a dalt del podi de la categoria C del G2 d’Optimist, a Cambrils / Foto: GEN Roses

Aquest cap de setmana passat, els 16 i 17 de gener, el regatista Pol Font del GEN Roses es va imposar a la seva categoria a la regata d’Optimist – G2 a Cambrils. Un gran resultat tenint en compte que és la seva segona regata a la classe Optimist. L’objectiu és el campionat mundial 2016 de la classe Open BIC .

El dissabte la forta mestralada va impedir que els regatistes del G2 competissin a l’aigua. Només els del G1 van poder fer proves, tot i que molts dels nens i nenes no podien aguantar les dures condicions. En Pol, va ser l’únic del G2 que aguantar bé la seva embarcació, tot i que només va sortir a entrenar!

Diumenge, després de 5 hores a l’aigua ja que es va avançar l’hora de la senyal d’atenció preveient que el vent cauria al migdia, el G2 va disputar dues regates.
A la primera, Font, quan liderava la flota, la inexperiència en la classe li va jugar una mala passada, però tot i això va saber aguantar les posicions de davant assolint una tercera posició.
A la segona prova, amb menys vent li va costar una mica més, però també va aconseguir un bon resultat amb un quart lloc que el classificava segon de la general i primer de la categoria C.

Palamós serà la propera regata prevista per la posta a punt de Pol Font.