Preus especials a la Gelateria-Orxateria El Far de Roses per acabar la temporada

Gelateria-Orxateria El Far de Roses

La terrassa de la Gelateria-Orxateria El Far de Roses es troba en un lloc privilegiat de la Rambla Riera Ginjolers

Per fi de temporada la Gelateria-Orxateria Els Far ofereix els seus gelats, terrines, polos i creps a preus especials

Gelateria-Orxateria El Far de Roses
La Gelateria-Orxateria El Far de Roses ofereix preus populars per tancar la temporada

Ja som a la tardor, hem deixat l’estiu enrere. I la Gelateria-Orxateria El Far de Roses, que durant els mesos de més calor de l’any ha ofert als seus clients el millor gelat de l’estiu, el més popular, els més refrescants, sense oblidar-nos dels mojitos, crepes, i orxates, i tot, recordem, elaborat de manera artesanal i natural,  tanca les seves portes.

Per aquest motiu, la Gelateria-Orxateria El Far de Roses vol acomiadar-se en gran, oferint als seus clients la seva variada gama de productes a preu de cost.

Preus d’1, 2 i 3 euros

Així que des d’avui, 11 d’octubre fins aquest diumenge, dia 14, podrem degustar gelats (sí, ja veureu com d’aquí a diumenge farà dies de tenir ganes de menjar-se un gelat), terrines, polos i, perquè no, un crep de Nutella a 1, 2 i 3 euros.

Sí, heu llegit bé, a 1, 2 o 3 euros podem degustar els millors gelats i creps que es vinguin en gana.

Pròxima obertura, 14 de desembre

La Gelateria-Orxateria El Far de Roses te previst obrir al mes de desembre, concretament el dia 14, per oferir el torrons de la seva pròpia elaboració per les festes de Nadal. Torrons i polvorons d’una qualitat única, ja que com fa amb els seus gelats i la seva orxata, estan elaborats amb productes 100 x 100 naturals.

Gelateria-Orxateria El Far de Roses

Gelateria-Orxateria El Far de Roses
La terrassa de la Gelateria-Orxateria El Far de Roses es troba en un lloc privilegiat de la Rambla Riera Ginjolers

La Gelateria-Orxateria El Far, establerta a Roses des de fa 4 anys, és una empresa familiar d’origen alacantí que va néixer l’any 1840, i en la que els seus membres elaboren artesanalment el seus gelats i orxates.
Gelats que no porten cap tipus de colorants ni conservants, i elaborats amb productes de proximitat, km 0 i tots amb l’etiqueta DO (Denominació d’Origen).

La producció, en ser totalment artesanal esdevé petita i de gran qualitat en utilitzar només productes biològics. Per exemple, la Gelateria-Orxateria El Far no fa servir el sucre per fer els gelats ni l’orxata, sinó que el substitueixen de manera natural amb la Estèvia, una planta que precisament per les seves propietats dolces és anomenada com fulla de sucre o fulla dolça.

La Gelateria-Orxateria El Far demostra amb la seva filosofia d’empresa que menjar gelats o beure orxata no està renyit amb portar una alimentació sana.